Στην αγορά τσάι 109 ετών!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

tea_274556bΈνα φακελάκι τσαγιού 109 ετών διατέθηκε προς πώληση στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ τσαγιού του Χονγκ Κονγκ και πουλήθηκε 1.025 δολάρια!

Μόλις 10 γραμμάρια ήταν το βάρος του τσαγιού pu-ehr, το οποίο παίρνει το όνομα του από την κομητεία Που'ερ της επαρχίας Γιουνάν της νότιο-δυτικής Κίνας και κοστολογήθηκε 8.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ (1.025 δολάρια ΗΠΑ).

Η εταιρία Sun Sing Tea διαθέτει επίσης προς πώληση δύο συσκευασίες τσαγιού 300 και 320 γραμμαρίων που κυκλοφόρησαν το 1950 προς 130.000 και 70.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ, στη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Συμβουλίου Εμπορικής Ανάπτυξης Τσαγιού του Χονγκ Κονγκ Ρέιμοντ Γιπ Τσακ -Γιαν δήλωσε ότι η περιοχή έχει το προνόμιο να είναι το κομβικό σημείο διάθεσης του τσαγιού επειδή δεν επιβάλλονται δασμοί στις εμπορικές του συναλλαγές με την Κίνα.

Ο Γιπ σχολίασε σχετικά: «Το εμπόριο τσαγιού προχωρά πολύ καλά παρά την οικονομική κρίση γιατί ο κόσμος καταναλώνει τσάι για να χαλαρώσει από το στρες και το τσάι είναι το δεύτερο πιο διαδεδομένο ρόφημα διεθνώς μετά το νερό».

Το τσάι είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα στο Χονγκ Κονγκ και η πόλη αυτή έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση από όλες τις πόλεις της Ασίας.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.