Φάντασμα δολοφονημένου άνδρα ήταν παρών στην ίδια την... κηδεία του!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Φάντασμα δολοφονημένου άνδρα έδωσε το «παρών» στην ίδια την κηδεία του!

Πριν δύο χρόνια, το 2008, ο 22χρονος τότε Siphamandla Hlatshwayo δολοφονήθηκε από τον Bongekile Nqwiliso κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά σε εστιατόριο. Η εν λόγω υπόθεση εκδικάζεται αυτές τις μέρες σε δικαστήριο του Ανατολικού Λονδίνου, απ' όπου κατέφθασε μια απίστευτη και ανατριχιαστική είδηση, που προκαλεί νέο ενδιαφέρον για την ιστορία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μάρτυρα που κατέθεσε, μία εβδομάδα μετά το θάνατο το φίλου του και κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, είδε συγκλονισμένος τον νεκρό να είναι όρθιος (!), φορώντας τα ίδια ακριβώς ρούχα που φορούσε τη νύχτα που σκοτώθηκε, και να... παρακολουθεί από μακριά την ίδια του την κηδεία!

«Πήγα κοντά του αλλά όταν προσπάθησα να τον ακουμπήσω, αυτός εξαφανίσθηκε. Άρχισα να φωνάζω και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους πρότειναν να κάψουμε το φέρετρο μαζί με το νεκρό σώμα, αλλά η οικογένεια του απλώς ανέβαλε την τελετή. Όπως έμαθα, πήρε το σώμα και το αποτέφρωσε μία εβδομάδα μετά», είπε, μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας.

Την ιστορία επιβεβαίωσε εν μέρει και ένας οικογενειακός φίλος του αδικοχαμένου νεαρού, λέγοντας πως ήταν μπροστά κατά διάρκεια της αναστάστωσης που δημιουργήθηκε στην κηδεία, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν είδε με τα μάτια του τον νεκρό.

«Όλοι έτρεχαν πανικόβλητοι και φώναζαν ότι είδαν τον Siphamandla, αλλά εγώ δεν τον είδα. Πιστεύω πως να όντως ήταν εκεί θα τον έβλεπα. Ήμουν στενός φίλος του», τόνισε.

Ύστερα από όλα αυτά, η δίκη διεκόπη προς το παρόν και θα συνεχιστεί πάλι στις 20 Ιανουαρίου 2011.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.