Γυναίκα ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος από... εξωγήινους! (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ)

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Μια από τις πιο παράξενες και απίστευτες ιστορίες έφερε στο φως η ιταλική τηλεόραση και ο Μεξικανός δημοσιογράφος Jaime Maussan. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια 41χρονη γυναίκα από τη Σαρδηνία ονόματι Giovanna υποστηρίζει ότι το περασμένο καλοκαίρι έπεσε θύμα απαγωγής από εξωγήινους, οι οποίοι την οδήγησαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο τους και πραγματοποίησαν μια σειρά βιολογικών πειραμάτων στο σώμα της.

Η συγκεκριμένη ιστορία γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα από άλλες παρόμοιες που έχουμε ακούσει κατά το παρελθόν, καθώς η πρωταγωνίστρια ομολόγησε, μεταξύ άλλων, ότι αμέσως μετά την απαγωγή της ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Μάλιστα, ο γυναικολόγος που την εξέτασε εντόπισε χτύπους καρδιάς μέσα στην κοιλιά της, χωρίς αρχικά να μπορέσει να βρει έμβρυο. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες αργότερα, ο υπέρηχος έδειξε ένα «περίεργο υβρίδιο»  μέσα στη μήτρα της, το οποίο αφαιρέθηκε με χειρουργική επέμβαση και, όπως θα δείτε στο βίντεο, δεν μοιάζει σε τίποτα με συνηθισμένο έμβρυο.

Όπως είπε η ίδια η Giovanna, οι εξωγήινοι  αναζητούν πλάσματα που να τους μοιάζουν βιολογικά γιατί  κινδυνεύουν  με αφανισμό και ελπίζουν πως με τη βοήθεια των ανθρώπων θα  καταφέρουν να  αναπαραχθούν κι έτσι να δημιουργήσουν υβρίδια τα οποία  θα επιβιώσουν.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.