Ζαϊρί: «Συμφώνησα για 2 χρόνια με τον Ολυμπιακό»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

zairi_848567b.jpgΣτην αποκάλυψη ότι έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, προχώρησε ο Ζαουάντ Ζαϊρί, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Παράλληλα, το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων» επισήμανε πως η μετακίνησή του στο μεγάλο λιμάνι αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο. Είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στο Champions League και ελπίζω να πάνε όλα καλά, γιατί θα πρέπει να περάσουμε από προκριματικά για να μπούμε στους ομίλους. Είναι πολύ σπουδαίο να συμμετέχεις σε αυτή τη διοργάνωση και ξέρω τι διακυβεύεται.

Για την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου από την εθνική ομάδα. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και αυτά τα δύο χρόνια που έμεινα στον Αστέρα μου έδωσαν τη δυνατότητα να επιστρέψω σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας για την υποστήριξή τους στο διάστημα αυτό», είπε, μεταξύ άλλων, ο 27χρονος μέσος.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.