Η αντίστροφη μέτρηση για το «Derby» ξεκίνησε…

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

derby_2399445b.jpgΕίναι πλέον οριστικό και επίσημο: Σε περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής μέχρι το τέλος του μήνα, τότε το «Derby» θα παύσει την κυκλοφορία του ύστερα από εννέα ολόκληρα χρόνια ζωής.

Κατά την χθεσινή ημέρα ο Αντώνης Δελατόλλας (εκδότης) συναντήθηκε με τους Κώστα Γκόντζο (Διευθυντής), Κώστα Τσαγκαράκη (Διευθυντής Σύνταξης), Στέφανο Κούμπη (Διευθυντής Έκδοσης) και Μάκη Διόγο (Εκπρόσωπος Εργαζομένων), προκειμένου να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις για το μέλλον της εφημερίδας. Με τη σειρά τους, οι υπόλοιποι ενημέρωσαν για τις δυσάρεστες εξελίξεις τους εργαζομένους.

Ο εκδότης άφησε να εννοηθεί ότι σημαντικότατος παράγοντας που η εφημερίδα οδηγείται στο κλείσιμο είναι η πολεμική από ένα κομμάτι του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, το οποίο, όπως διευκρινίστηκε, δεν έχει να κάνει ούτε με τον Βαρδινογιάννη, ούτε με τον Γιαννακόπουλο (φωτογραφήθηκε ο Βγενόπουλος). Η εχθρική αντιμετώπιση που φέρεται λοιπόν να υπάρχει, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην εμπορική σχέση της εφημερίδας με τον Παναθηναϊκό (δώρα, εισιτήρια διαρκείας κλπ.), κάτι που φυσικά έχει και οικονομικό αντίκρισμα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την χαμηλή κυκλοφορία του εντύπου, δεν επιτρέπουν πλέον στον Αντώνη Δελατόλλα να διατηρήσει την εφημερίδα.

Ο τελευταίος ανακοίνωσε επισήμως πως αν δε βρεθεί αγοραστής μέχρι την 31η Μαΐου, το «Derby» θα παύσει να κυκλοφορεί οριστικά, ενώ παράλληλα έδωσε εγγυήσεις στους εργαζομένους για τα δεδουλευμένα τους. Μάλιστα, για τις αποζημιώσεις που πρόκειται να λάβουν, το θετικό είναι ότι ο εκδότης τους αναγνωρίζει κανονικά ακόμα και την περίοδο που το έντυπο ανήκε στον Όμιλο του Γιώργου Τράγκα.

«Δεχτήκαμε πόλεμο μέσα από τον Παναθηναϊκό»

«Κάποιοι θέλησαν να αναγορεύσουν υπεύθυνη την εφημερίδα για τα δικά τους λάθη. Η εφημερίδα δέχτηκε πόλεμο και μέσα από τον Παναθηναϊκό», είπε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Γκόντας, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.