Ήχησε το «καμπανάκι» στον ΔΟΛ για την «Εξέδρα»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

exedra_4455777b.jpgΈντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη αναφορικά με την αθλητική εφημερίδα «Εξέδρα».

Παρ’ ότι η προσπάθεια ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες πριν από περίπου ένα χρόνο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν τα αναμενόμενα έσοδα, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να μελετούν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως φαίνεται, η «κιτρινόμαυρη» απόχρωση που έχει το έντυπο στην αντιμετώπιση των θεμάτων, λόγω κυρίως Βασίλη Σαμπράκου, μάλλον έχει δημιουργήσει περισσότερο ζημιά, παρά οφέλη. Το ενδεχόμενο της αναστολής της έκδοσης δεν έχει μέχρι στιγμής συζητηθεί, ωστόσο αν δεν υπάρξει κάποια βελτίωση, είναι δεδομένο ότι δεν θα αργήσει να γίνει κι αυτό.

Για αρχή, πάντως, θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης της ιστοσελίδας της εφημερίδας, που ούτε αυτή έχει αποφέρει σημαντικό διαφημιστικό κέρδος και από κει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας…

Χάρης Περτέσης

Ο Χάρης Περτέσης είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος με ελαττώματα και εμμονές. Αγαπάει την ελεύθερη έκφραση και απεχθάνεται τη μισαλλοδοξία κάθε είδους, όπως επίσης το ψέμα και την υποκρισία. Η γραφή αποτελούσε για εκείνον πάντοτε, πέρα από «εργαλείο» για να βγάζει το ψωμί του, και ένα μικρό καταφύγιο, μέσα στο οποίο απελευθέρωνε τις σκέψεις και τη δημιουργικότητά του, κάτι που τον βοηθούσε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του. Σε αυτό το μικρό καταφύγιο σπεύδει μέχρι και σήμερα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.