Πέθανε η κόρη του Τάισον

1.6 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.60 (5 Ψήφοι)

mt_756778b.jpgΠέθανε την Τρίτη -στις 11. 45 π.μ., τοπική ώρα- η τετράχρονη κόρη του κορυφαίου αμερικανού πυγμάχου Μάικ Τάισον, η οποία νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ατύχημα που είχε σε ηλεκτρικό διάδρομο γυμναστικής, στο σπίτι της οικογένειας Τάισον στο Φοίνιξ της Αριζόνας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Έξοντους Τάισον έπαιζε στο διάδρομο όταν το κεφάλι της εγκλωβίστηκε σε ένα κορδόνι που κρεμόταν από το μηχάνημα.

"Είτε γλίστρησε, είτε έβαλε το κεφάλι της μέσα στο κορδόνι, το οποίο λειτούργησε ως θηλιά και προφανώς δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί", είπε ο υπαστυνόμος Άντι Χιλ.

Το κοριτσάκι βρήκε αναίσθητο ο μεγαλύτερος αδελφός του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Τάισον επέστρεψε από το Λας Βέγκας στο Φοίνιξ για να βρεθεί στο πλευρό της κόρης του. Αρκετές ώρες αργότερα, η μικρή αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη.

"Είμαστε ευγνώμονες για την υπερβολική εκδήλωση αγάπης και τις προσευχές από όλο τον κόσμο", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Τάισον.

"Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την τραγική απώλεια της αγαπημένης μας Έξοντους. Σας παρακαλούμε τώρα να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή και την ανάγκη μας, αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, να θρηνήσουμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να επουλώσει τις πληγές του".

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.