Ο επαναληπτικός με τη Σπάρτα κρίνει το μέλλον του Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

ten_kate_732945bΜεγάλη αναταραχή έχει ξεσπάσει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Σπάρτα Πράγας. Ο προβληματισμός και η γκρίνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά πολύ περισσότερο για την τραγική εμφάνιση και το... μπάχαλο που παρατηρήθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο από πλευράς «πρασίνων».

Ως κύριο υπεύθυνο της εικόνας του «τριφυλλιού» η διοίκηση θεωρεί τον προπονητή της ομάδας, Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος ανακάτεψε την ενδεκάδα σε τέτοιο βαθμό, που αντί να μπερδευτούν Τσέχοι, έχασαν τα... αυγά και τα πασχάλια οι ίδιοι οι παίκτες του! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση αμέσως μετά το ματς εξαιτίας των επιλογών του Ολλανδού, θέτοντας ακόμα και θέμα άμεσης απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία.

Τελικά, λίγες ώρες αργότερα και αφού ήρθε σε επαφή με τους συνεργάτες του και μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού, επικράτησε η άποψη ότι δεν θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις εν θερμώ, που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ομάδα. Σύμφωνα με στέλεχος της διοίκησης της ΠΑΕ, η σκέψη που υπάρχει είναι να δοθεί η ευκαιρία στον Τεν Κάτε, ώστε να διορθώσει τα λάθη του, να προετοιμάσει όπως πρέπει την ομάδα για το ματς της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να έρθει, έστω και δύσκολα, η πολυπόθητη πρόκριση.

Αν τα καταφέρει, τότε θα παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, ενώ αν το αποτέλεσμα είναι ατυχές, τότε θα απομακρυνθεί με συνοπτικές διαδικασίες, αφού ενδεχόμενος αποκλεισμός θα πλήξει οικονομικά τον σύλλογο και μάλιστα σημαντικά ύστερα από τα μεγάλα ποσά που δαπανήθηκαν για τις φετινές μεταγραφές.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Πατέρας ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση την Τρίτη το βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες της επομένης, καθώς αμέσως μετά το αρνητικό αποτέλεσμα και παρ' ότι η ομάδα είναι ανέτοιμη ακόμα, αρκετοί έσπευσαν να του ρίξουν τις ευθύνες της ήττας και να τον κατηγορήσουν για μεταγραφικά θέματα και ποδοσφαιριστές που έφερε στον σύλλογο...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.