Μυρίζει... μπαρούτι στον Παναθηναϊκό, στη «μπούκα» έχουν οι παίκτες τον Τεν Κάτε

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

ten_kate_78344bΗ εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός, έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και η γκρίνια, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, έβγαλε στην επιφάνεια προβλήματα...

Το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στην Παιανία, ο Τεν Κάτε μίλησε στους παίκτες του για το ματς και τα λάθη τους. Οι περισσότερες παρατηρήσεις του είχαν ως αποδέκτες τους Μπράις Μουν και Νίκο Σπυρόπουλο, με τους οποίους δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος και τους τα είπε «χοντρά». Κάποια στιγμή, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός δεν άντεξε και αντέδρασε, με αποτέλεσμα να υπάρξει φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια και να έχουμε χειρότερα. Ευτυχώς, στη μέση μπήκε αμέσως ο Κώστας Αντωνίου και τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ αργότερα ο Σπυρόπουλος αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και κλήθηκε σε απολογία.

Το θέμα όμως είναι αλλού: Το επεισόδιο δεν ήταν απόρροια μόνο της ήττας από τους Ισπανούς και των νεύρων την στιγμής, αλλά μιας πολύ άσχημης κατάστασης που επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετούς μήνες. Μιας κατάστασης που αρκετοί γνωρίζουν στο «τριφύλλι», αλλά κανείς δεν βγαίνει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι ο Τεν Κάτε έχει πολύ άσχημες σχέσεις με τους περισσότερους παίκτες του από την περασμένη περίοδο και μάλιστα εν γνώσει της διοίκησης. Η πλειοψηφία των «πρασίνων» δεν πιστεύει στον Ολλανδό και τις ικανότητές του. Οι παίκτες του καταλογίζουν  τραγικά λάθη στη διαχείριση των αγώνων, αλλά και το γεγονός ότι ύστερα από τις ήττες φορτώνει σε εκείνους τις ευθύνες. Και εδώ ακριβώς βρίσκεται το ζουμί, οπότε δώστε βάση.

Για άλλη μια φορά, ο προπονητής  του Παναθηναϊκού θέλησε να αποβάλει από πάνω του τα βάρη. Απ' την πρώτη στιγμή, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για ατομικά λάθη και σε αυτά στάθηκε πάλι στην προπόνηση. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τρελάθηκε ο Σπυρόπουλος και αντέδρασε όπως αντέδρασε. Απλά  αυτό ήταν μια πρώτη ένδειξη ότι το ποτήρι αρχίζει να... ξεχειλίζει για τον Ολλανδό και πλέον είναι αλήθεια ότι πολλοί τον περιμένουν στη γωνία. Ακόμη και ο Νίκος Πατέρας, που τον στήριξε με όλες τις δυνάμεις του, αρχίζει να πιστεύει πως παρά το εξαιρετικό υλικό του φετινού Παναθηναϊκού, ο Τεν Κάτε είναι ικανός να χάσει και πάλι το πρωτάθλημα. Και αργά το κατάλαβε...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.