Τρελό σενάριο για Ροναλντίνιο και ΟΣΦΠ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

ΡοναλντίνιοΤο ενδεχόμενο ο Ροναλντίνιο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα ακούγεται ολοένα και περισσότερο το φετινό καλοκαίρι από μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού. Οι φήμες μάλιστα οργιάζουν στη γείτονα Ιταλία, όπου γνωστή αθλητική ιστοσελίδα έγραψε πως ο Βραζιλιάνος άσος εξετάζει σοβαρά πρόταση του Ολυμπιακού, αφού η Μίλαν σκοπεύει να του κάνει μείωση αποδοχών.

Ο λόγος για το «Goal.com», που, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο «Ρόνι» έχει δεχτεί δελεαστική προσφορά από την Πειραϊκή ΠΑΕ, που προβλέπει ετήσιες αποδοχές 10 εκ. ευρώ (!) για τριετές «κλειστό» συμβόλαιο.

Δεν μπορούμε βέβαια να γνωρίζουμε κατά πόσο το σενάριο της εν λόγω μεταγραφής μπορεί να ευσταθεί έστω και λίγο, ωστόσο είναι μάλλον απίθανο να δαπανηθούν τέτοια ποσά από σύλλογο της χώρας μας και πόσο μάλλον αυτή την οικονομικά «στενή» περίοδο που διανύουμε. Και βέβαια, όταν μιλάμε για τους «ερυθρολεύκους» αυτό ισχύει δύο φορές, καθώς φέτος δεν θα συμμετάσχουν ούτε καν στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι να πρόκειται απλά για άλλο ένα μύθευμα των Ιταλών, αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θελήσει να συνδυάσει τον ερχομό του στο μεγάλο λιμάνι με ένα τέτοιο μεγάλο «μπαμ», ώστε να ξεσηκώσει τους φιλάθλους της ομάδας. Λέτε;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.