Επεισόδια και... κυνηγητό στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα-σοκ του ΠΑΟ (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ)

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Επεισόδια και κυνηγητό στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα-σοκ του Παναθηναϊκού

Ο κακός χαμός έγινε στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου, που έληξε βρίσκοντας νικητές τους φιλοξενούμενους με 0-1. Η οργή των οπαδών του «τριφυλλιού» ήταν τόσο μεγάλη για την ήττα και τη νέα κακή εμφάνιση, που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου και κυνήγησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους μέχρι τα αποδυτήρια!

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές έγιναν αποδέκτες αντικειμένων, ειρωνειών και ύβρεων, ενώ τα επεισόδια επεκτάθηκαν και στα επίσημα, όπου προκλήθηκαν αρκετές ζημιές. Μάλιστα, ούτε ο Νικόλας Πατέρας τη γλίτωσε, με αρκετούς εξαγριωμένους φιλάθλους να απαιτούν τα χρήματά τους από τα διαρκείας πίσω! Απ' την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ζητούσε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και έλεγε «κάτι θα κάνουμε», στέλνοντας προφανώς μήνυμα για διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη.

Πάντως, τα τραγικά γεγονότα του Ολυμπιακού Σταδίου έκαναν το γύρο του κόσμου, με πολλά μεγάλα μέσα ενημέρωσης να περιγράφουν τις σκηνές απείρου... κάλλους, που έλαβαν χώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα όσα γράφτηκαν:

Abola: «Δύσκολη η ζωή για τον Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Ο  Πορτογάλος προπονητής έχασε εντός έδρας από τον  Ολυμπιακό Βόλου, όμως τα χειρότερα δεν είχαν έρθει. Το γκολ  άναψε την σπίθα στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού  Σταδίου με τους οπαδούς να πετούν αντικείμενα προς την  κατεύθυνση των οπαδών. Επίθεση δέχθηκαν επίσης τα VIP  από τους οπαδούς που δεν ήταν καθόλου χαρούμενοι με το ότι  ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα».

Associated Press: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κυνηγήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα από τον Βόλο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά το τελευταίο σφύριγμα οι οπαδοί μπήκαν στο τερέν και επιτέθηκαν στους παίκτες της ομάδας τους».

Diário Digital: «Να το βάλουν στα πόδια αναγκάστηκαν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από το Βόλο με 0-1 στην 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι οπαδοί βρέθηκαν στο τερέν του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας και κυνήγησαν τους παίκτες στην φυσούνα και τα αποδυτήρια, τους πέταξαν αντικείμενα, ενώ κινήθηκαν απειλητικά και προς τα VIP».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με όσα ακολούθησαν μετά τη λήξη του ματς:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.