Ο Στογιάκοβιτς σε ραντεβού με πορνοστάρ; (ΒΙΝΤΕΟ)

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

stojakovic_839934vb

Πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο με διάσημη πορνοστάρ έγινε ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς! Ο γνωστός μπασκετμπολίστας (και σύζυγος της Αλέκας Καμηλά), που αγωνίζεται σε ομάδα της Νέας Ορλεάνης, φέρεται να είχε πονηρή συνάντηση με την πορνοστάρ Σιένα Γουέστ, σύμφωνα με βίντεο το οποίο διοχέτευσε η γυναίκα στο λογαριασμό της στο twitter.

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει τη  Γουέστ ενώ οδηγεί να ανακοινώνει ότι πάει σε ραντεβού της με τον διάσημο αθλητή, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το είδος της συνάντησης. Όμως, κάποιος που τυγχάνει να βρίσκεται στο αυτοκίνητο, σχολιάζει: «Ελπίζω να σου κάνει καλό δωράκι»! Φυσικά, αυτό ήταν αρκετό για να γίνει χαμός και το θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Το βίντεο έμεινε στο twitter μόνο λίγες ώρες και αργότερα εξαφανίστηκε ως δια μαγείας, ενώ η πορνοστάρ έσπευσε να διαψεύσει τον ισχυρισμό της ότι είχε κανονίσει «καυτό» ραντεβού με τον μπασκετμπολίστα του NBA.

Για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο «Πέτζα» δεν εμφανίζεται πουθενά στο βίντεο και είναι αρκετοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται απλά για μια κακόγουστη φάρσα.  Ακόμα κι αυτό να ισχύει όμως, ο θόρυβος που ξέσπασε ήταν αναπόφευκτο να μην διαταράξει την οικογενειακή γαλήνη του μπασκετμπολίστα,  ο οποίος δεν αποκλείεται μετά από αυτό να κινηθεί δικαστικά.

Δείτε το Βίντεο:

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

eleos ine dropali ala meta ase dld eleos enas adras den aksizi tpt giati pada adiafori gia tin sxesi to0 mono ......?afto 9eli :cry:

irini
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.