Δεν αναλαμβάνει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η Λιάνα Κανέλλη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Λιάνα Κανέλλη

Χθεσινά δημοσιεύματα στον Τύπο έκαναν λόγο για πρόταση από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη Λιάνα Κανέλλη, προκειμένου η τελευταία να αναλάβει την  προεδρία της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κρούση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» όντως υπήρξε, αλλά η Βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε αμέσως αρνητικά, καθώς, όπως μας είπε άνθρωπος του περιβάλλοντός της, με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, δεν θα είχε χρόνο ούτε ποτέ θα μπορούσε -όσο και αν ήθελε- να ασχοληθεί με τα διοικητικά της αγαπημένης της ομάδας.

Ας μην ξεχνάμε, πάντως, και το τι έλεγε το καλοκαίρι, όταν πάλι είχε ακουστεί ότι ίσως αναλάμβανε την προεδρία των «πρασίνων». Συγκεκριμένα, τότε η Λιάνα είχε ξεκαθαρίσει ότι «αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός από κάποιους, όπως τα δικά μου να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός» και πως «σε τέτοια θέση, μέρες που είναι, θα πρέπει κάποιος να με φοβάται μήπως και μοιράσω τα λεφτά της… Μπαρτσελόνα στις καθαρίστριες των γηπέδων!».

Βάσει και των συγκεκριμένων δηλώσεων, νομίζουμε πως η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είχε από την αρχή καμία τύχη, οπότε τσάμπα και ο τόσος θόρυβος...

Update: Επίσημη διάψευση από τη Λιάνα Κανέλλη στον «Sentra 103.3»

Με δηλώσεις της στον ραφωνικό σταθμό «Sentra 103.3»,  η Λιάνα Κανέλλη επιβεβαίωσε αυτά που γράφαμε λίγες ώρες πριν, διαψεύδοντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία από τα όσα είπε:

«Όταν μιλάς για μάζα, πλήθος όλα είναι πολιτικά. Ο Πάγκαλος βέβαια έχει λιγότερη φαντασία από τη Θύρα 13».

«Είμαι πάντα Παναθηναϊκός. Είτε είναι στην πρώτη κατηγορία, είτε στην έκτη. Είτε βάζει γκολ ο Σισέ, είτε δεν βάζει. Είτε έχει λεφτά, είτε δεν έχει».

«Είναι αλήθεια πως η ομάδα περνά μια κρίση. Διοικητική, γιατί την αγωνιστική πάει να τη μαζέψει. Εγώ όμως είμαι σε ένα κόμμα και στη βουλή εκλεγμένη για να υπηρετώ την εργατική τάξη που δεν έχει ομάδα. Δεν εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν παράλογο ένας άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά, γιατί δεν την κάνω για γκλαμουριά, να πάει σε μια ΠΑΕ να διαχειριστεί χρήματα».

«Πρώτα από όλα οι ΠΑΕ θέλουν προέδρους με λεφτά. Μπορεί βέβαια οι ίδιοι οι οπαδοί να μην έχουν να φάνε, αλλά να θέλουν προέδρους με λεφτά. Κι εγώ θέλω να είναι ήρεμος ο Παναθηναϊκός και να χώνει τεσσάρες».

«Μοιάζω σε κανέναν για γλάστρα; Έχω πει πολλά όχι στη ζωή μου. Μπορώ να είμαι στο πεζοδρόμιο με τον Παναθηναϊκό. Αλλά αυτό δεν με κάνει πρόεδρο. Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είχε παραμείνει ερασιτεχνικό, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Είτε διοικείς τον Παναθηναϊκό είτε την ΗΒΗ που βγάζει πορτοκαλάδες, είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό όμως δεν περνά στη μάζα. Ο κόσμος βλέπει την ντρίμπλα, το γκολ, την απόκρουση. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές. Είναι στα αλήθεια λαϊκό άθλημα. Συγκινεί από γυναίκες μέχρι μαϊμούδες».

«Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τι συζητάς; Γιατί δεν κατέβασε καλά την μπάλα ή τι γίνεται με τις μεταγραφές; Ο Παναθηναϊκός δεν χρώσταγε στο κράτος. Ξαφνικά το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι και οικονομικό και διαχειριστικό και στα αποδυτήρια και αγωνιστικό. Όταν γιουχάρει όλο το γήπεδο τον Έκι που πάει να χτυπήσει πέναλτι, κάτι λες είναι άρρωστο. Η μάζα δεν πάει να δει μπάλα, αλλά για να βγάλει καημούς, απωθημένα. Μπλέχτηκε το πράγμα. Το ψάρι δεν βρωμάει από το κεφάλι, από την κοιλιά πονάει. Χάσαμε αξίες. Εμένα με απασχολεί πως εδώ και 35 χρόνια, έρχονται παίκτες, προπονητές, γυμναστές και φεύγουν και δεν μένουν Παναθηναϊκοί στην ψυχούλα τους. Αυτό ίσως είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα».

«Με πονάει που τα παιδιά στο βόλεϊ δεν έχουν να φάνε. Από τη μία ο πακτωλός χρημάτων και από την άλλη παίζουν άφραγκοι. Στο μπάσκετ παίζουν απλήρωτοι και πάνε οι άλλοι και τους βρίζουν τις μανάδες τους που δουλεύουν για 600 ευρώ».

«Οι Πατέρας και Βγενόπουλος έκαναν πολύ μεγάλα λάθη. Εδώ είδαμε το "εν τη ενώσει η ισχύς" με υπογράμμιση εγωιστικού γονιδίου. Αυτό που προέχει είναι τάχιστα να βρει αγωνιστικούς ρυθμούς ο Παναθηναϊκός. Πέντε βαθμοί είναι από τον Ολυμπιακό».

«Δεν είναι ζήτημα προσώπου. Για παράδειγμα αν ο Μαρινάκης αναλάμβανε και έλεγαν πως είναι καβούριας και τα λοιπά, θα ήταν ο κόσμος έτσι όπως είναι; Μιλάς για χρήμα, για επιταγή. Είμαι τόσο Παναθηναϊκός που όποιος και να γίνει πρόεδρος μού είναι παντελώς αδιάφορο».

«Εξαρτάται με ποια μορφή να ανακατευτώ στα κοινά του Παναθηναϊκού. Υπάρχει κανείς να πιστεύει πως είμαι τόσο ανέντιμος άνθρωπος ώστε να κάνω δύο βαριές δουλειές; Δηλαδή πως το σκέφτονται; Να είμαι το πρωί στον Παναθηναϊκό, το μεσημέρι στη Βουλή και μετά πάλι στον Παναθηναϊκό; Δεν θα αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται -και θα έχει και δίκιο- ότι για άλλους λόγους τα κάνω; Κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα είχα αντίρρηση. Ευχαριστώ αυτούς που το σκέφτονται, αλλά τα έχω με τους συναδέλφους που το γράφουν χωρίς να με ρωτήσουν. Αν είμαι ένα κομμάτι από όνειρο για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό, τιμή μου που το σκέφτηκαν. Θα ήμουν μανούλα μιας ομάδας στην εποχή των πατερούληδων».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.