Νέο ελληνικό ρεζιλίκι: Πήραν πίσω τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Πήραν πίσω τους Μεσογειακούς Αγώνες!

Άλλο ένα πλήγμα υπέστη το προφίλ της χώρας μας, αφού η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων προχώρησε στην αφαίρεση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από τον Βόλο και τη Λάρισα λόγω των καθυστερήσεων στην κατασκευή των αναγκαίων έργων.

Αιτία για την απόφαση αυτή στάθηκε η διαρκής καθυστέρηση και η συνεχής αναβλητικότητα που υπήρχε από ελληνικής πλευράς στην εξέλιξη των αγώνων. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το θέμα του Μεσογειακού Χωριού των αθλητών, καθώς, αν και στον φάκελο υποψηφιότητας η Ελλάδα είχε υποσχεθεί δυο χωριά, ένα σε Βόλο και ένα σε Λάρισα, τελικά τα σχέδιά τους εγκαταλείφθηκαν και στη θέση τους προτάθηκε οι αθλητές να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, οι Αγώνες θα διεξάγονταν από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου του 2013, παρουσία 4.000 αθλητών από 24 χώρες. Οι θεσσαλικές πόλεις είχα πάρει το χρίσμα στις 27 Οκτωβρίου 2007 στην Πεσκάρα.

Όλα αυτά ενώ η κυβέρνηση είχε ερωτηθεί επανειλημμένως αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά επέμενε ότι θα τα καταφέρει και είχε εγγυηθεί, μάλιστα, για τη διεξαγωγή τους. Μεγάλο ρεζιλίκι...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.