Βάζει πωλητήριο σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του ο Παναθηναϊκός

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Βάζει πωλητήριο σε βασικούς παίκτες ο ΠΑΟ

Αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της θα βγάλει «στο σφυρί» το καλοκαίρι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προκειμένου να επιβιώσει οικονομικά.

Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου φέρεται να είναι πολύ άσχημη αυτή τη στιγμή και υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι εξής:

- Κατ' αρχάς ο Τζιμπρίλ Σισέ, που αν και δεν υπάρχει πρόθεση για πώλησή του, εκείνος δείχνει να επιμένει στην απόφαση του να φύγει. Έτσι, αν δεν αλλάξει γνώμη, τότε, αναγκαστικά, θα παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού, που θα θελήσει να καταβάλλει τουλάχιστον τα χρήματα της ρήτρας του.

- Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετίσει την Παιανία. Ο λόγος είναι τόσο το μεγάλο του συμβόλαιο (1.2 εκατομμύρια το χρόνο) που λήγει το 2014, όσο και το ότι συχνά-πυκνά προσελκύει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

- Ο Σωτήρης Νίνης για τον οποίο ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να πει «ναι» σε μια πρόταση παρόμοια με αυτή της Λάτσιο (7 εκατομμύρια ευρώ) ή σε κρούση με ακόμη και λιγότερη χρήματα.

- Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που με τις καλές εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων από την Ιταλία, όπως της Σαμπντόρια, της Ουντινέζε και της Κιέβο, αλλά και κάποιων συλλόγων από τη Γερμανία.

- Ο Αλέξανδρος Τζόρβας επίσης βρίσκεται στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, αφού βρίσκεται, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος, στο στόχαστρο ιταλικών και γερμανικών ομάδων.

- Τέλος, ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος είχε ασταθή απόδοση κατά τη διάρκεια της χρονιάς και είναι πιθανό να φέρει πρόταση από Γερμανία ή Ιταλία για να φύγει.

Φεύγει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Πέρα από τους ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε, παρελθόν το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, πράγμα που αποκάλυψε ο ίδιος στο twitter. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση φίλου του αν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Βραζιλία, ο μέσος του «τριφυλλιού» απάντησε: «Ναι, θα γυρίσω μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο».

Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Ζιλμπέρτο από ομάδες όπως οι Φλαμένγκο, Κορίνθιανς, Γκρέμιο και Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ ο παίκτης φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του, προκειμένου να γίνει μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.