Στη δικαιοσύνη οι κασέτες του Κούγια

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας παρέδωσε σήμερα στην προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Έλενα Ράικου, τις περιβόητες κασέτες και το απομαγνητοφωνημένο υλικό για την υπόθεση του «νέου παραγκάρχη» που έχει αναστατώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο εν λόγω υλικό μιλάει ο ίδιος παράγοντας (φέρεται να είναι ο Αχιλλέας Μπέος) για το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός και το Μακάμπι-Ολυμπιακός.

Ο κ. Κούγιας κατέθεσε επί δύο ώρες στον εισαγγελέα και ακολούθως δήλωσε: «Παρέδωσα το πρωτότυπο υλικό αλλά και τις απομαγνητοφωνήσεις. Μου ζητήθηκε από την προϊσταμένη κυρία Ράικου να καταθέσω στον εισαγγελέα Πρωτοδικών και το έκανα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για την ταχύτητα με την οποία ενέργησε για να διαλευκανθεί η υπόθεση».

Πιθανότατα, ο γνωστός ποινικολόγος θα καταθέσει και πάλι στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, που αναμένεται να τον καλέσει από μέρα σε μέρα. Ήδη ο κ. Σιμιτζόγλου έχει καλέσει τον Σωτήρη Βοργιά και τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Η μπόχα είναι ανυπόφορη και είναι ξαπλωμένη σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού και της κοινωνίας μας γενικότερα. Δυστυχώς όμως δεν φαίνεται αυτός που θα χτυπήσει τη γροθιά στο μαχαίρι...

8th
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.