Φερνάντο Σάντος: «Ένιωσα απογοήτευση για τον Φετφατζίδη»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Φερνάντο Σάντος

Την απογοήτευσή του για την απόδοση του Γιάννη Φετφατζίδη στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».

«Ένιωσα απογοήτευση γιατί ξέρω τι μπορεί να κάνει. Αυτό το πισωγύρισμα που είχε στα ματς με τη Μάλτα και την Πολωνία με απογοήτευσε. Λέω τα πράγματα έτσι όπως έχουν. Δεν θέλω να χαϊδέψω. Ποτέ στη ζωή μου δεν χάιδεψα αυτιά.

Αυτή είναι η ουσία της εποικοδομητικής κριτικής. Δεν είναι ωραίο όμως τώρα που τον βρήκαμε στα κάτω του να τον ρίξουμε πιο χαμηλά. Πρέπει να σηκώσει το κεφάλι. Έχω αισθανθεί και για άλλους παίκτες έτσι. Το "δώστε μου την μπάλα να βάλω γκολ" δεν το κάνει ούτε ο Μέσι. Και μιλάμε για τον Μέσι», είπε, μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος τεχνικός.

Παράλληλα, μίλησε και για το αήττητο που έχει με την Εθνική, τονίζοντας: «Θέλω να κάνω ανανέωση, προκειμένου να είναι εξασφαλισμένο το μέλλον της Εθνικής. Είναι τιμή για μένα να προπονώ την Ελλάδα. Θέλω να ξεπληρώσω τα καλά που μου έχει κάνει η χώρα. Η Ελλάδα είναι σπίτι μου, γι’ αυτό θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ως αντίκρισμα.

Δεν με αγχώνει το αήττητο. Κάποια στιγμή ξέρω ότι μπορεί να έρθει η ήττα. Είμαι ευχαριστημένος κατά 70-80% με τα αποτελέσματα, αλλά ακόμη παρουσιάζουμε πολλές μεταπτώσεις. Με προβληματίζει η εικόνα που δείχνουμε. Αμυντικά είμαστε συμπαγείς, όπως και στη μεσαία γραμμή. Δυστυχώς όμως δεν είμαστε καλοί στον επιθετικό τομέα και πρέπει να βελτιωθούμε».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.