Έξω φρενών ο Μαρινάκης με NOVA

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Βαγγέλης Μαρινάκης

Ποιος είδε χθες στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε! Ρεπόρτερ της NOVA επιχείρησε να του αποσπάσει δηλώσεις στο πλαίσιο του αγώνα με τον Λεβαδειακό, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα και λαμβάνοντας μάλιστα αποστομωτική απάντηση. «Ποτέ ξανά δηλώσεις στην NOVA», είπε ο Προέδρος του Ολυμπιακού στον δημοσιογράφο του συνδρομητικού καναλιού, ο οποίος, όπως είναι λογικό, έμεινε άναυδος.

Τι προκάλεσε όμως την αντίδραση αυτή του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών; Όπως μαθαίνουμε, ο Μαρινάκης πήρε αυτή την απόφαση διότι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο έχει αντιμετωπιστεί ο πρωταθλητής Ελλάδας τελευταία από τη NOVA, με τελευταίο παράδειγμα το ματς με τη Δόξα Δράμας. 

Μετά από το χθεσινό συμβάν, έχουν ήδη κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες φήμες ότι στον Πειραιά σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο να τινάξουν τη συμφωνία των δύο πλευρών στον αέρα. Είναι αρκετά δύσκολο βέβαια να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όχι και απίθανο…

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αν μη τι άλλο, εδώ μιλάμε για χρήμα...

dogman
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

όλα αυτά είναι απλά για λαική κατανάλωση. Ο Βαλβέρδε έδωσε συνέντευξη στη νόβα στα ΠΣΑΠ οπότε το θέμα θεωρείται λήξαν http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=220383&;Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16641&Player=110782&Round=252785

ανώνυμος
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Σιγά μωρέ αυτά είναι παραμύθια της χαλημάς.Όταν κερδίζει ο ολυμπιακός είναι ολα καλά!Εαν στραβοπατήσει δεν κοιτάει τα χάλια του τα ρίχνει σε άλλους! Την μια οι δημοσιογράφοι την άλλη οι διαιτητές ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !

ανώνυμος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.