Μεταγραφολογία και εκκαθαρίσεις στον Πειραιά

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Μεταγραφολογία και εκκαθαρίσεις στον ΠειραιάΑκόμα δεν τελείωσε η φιέστα καλά-καλά για τον Ολυμπιακό και άρχισε η μεταγραφολογία! Καθημερινά ακούγονται διάφορα ονόματα που λέγεται ότι ενδιαφέρουν την ΠΑΕ, αλλά προς το παρόν μόνο φεύγουν ποδοσφαιριστές. Μας τελείωσαν Γεωργάτος, Μπουλούτ, Οκκάς, Μπαμπαγκίντα και Ριβάλντο, ενώ αναμένεται να περάσουν και άλλοι ακόμα την πόρτα της εξόδου.

Καλό βέβαια είναι το ξεκαθάρισμα, δε λέω, αλλά το θέμα είναι να αντικατασταθούν αυτοί που φεύγουν με παίκτες, αν όχι μεγαλύτερης αξίας, τουλάχιστον με ισάξιους και νεότερους (μην ξεχνάμε την περίφημη ανανέωση!). Τώρα θα μου πείτε… εύκολο είναι να βρεθεί ποδοσφαιριστής ισάξιος του Ρίμπο; Ε, αυτά τα λαχεία δύσκολα σου κάθονται, λέω εγώ… και όταν βγάζεις τα μάτια σου μόνος σου, ποιος σου φταίει μετά, οέο; Ελπίζω, πάντως, ο Βραζιλιάνος να μείνει Ελλάδα τελικά για να βλέπουμε και λίγη μπαλίτσα, διότι, κακά τα ψέματα, αυτός είναι ο τελευταίος μεγάλος μάγος που έχει να επιδείξει το φτωχό πρωταθληματάκι μας. Εικόνισμα πρέπει να του κάνουμε, μην το γελάτε!

Τώρα, όσον αφορά τους «ερυθρόλευκους», ας ελπίσουμε ότι ο Κόκκαλης ξέρει τι κάνει γιατί του χρόνου, ακόμα και ο Τουντζάι να έρθει στο λιμάνι, δεν ξέρω ποιος θα του «σερβίρει» για να σκοράρει. Και μην ξεχνάμε ότι και ο Τζόρτζεβιτς βρίσκεται και σε κάποια ηλικία και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την απόδοσή του τώρα που η ποδοσφαιρική του καριέρα φτάνει προς τη δύση της. Ένας κούκος είναι αυτός προς το παρόν… για να δούμε τι θα δούμε!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.