tempo.gr

tempo.gr | Online περιοδικό ποικίλης ύλης

Ενδιαφέρουσα αγωνιστική στο Εργασιακό πρωτάθλημα

Ενδιαφέρουσα αγωνιστική στο Εργασιακό πρωτάθλημα

( 2 Ψήφοι )
Σύνταξη-επιμέλεια: Πέτρος Τσεγγενές | Παρασκευή, 08.02.08 17:08
 

Ακόμα μια ενδιαφέρουσα αγωνιστική είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε στο εργασιακό πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη η κοπή της πίτας του εργασιακού πρωταθλήματς σε γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου και το Tempo.gr ήταν εκεί. -.jpg

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη  συμμετοχή όλων των ομάδων του Εργασιακού Πρωταθλήματος αλλά και πολλών παραγόντων του μπάσκετ  έγινε την Τετάρτη στο ξενοδοχείο Ακροπόλ η κοπή της πίτας όπου ο πρόεδρος της Επιτροπής κος Σάββας Ανεστιάδης ανέφερε τα παρακάτω:

Αγαπητοί φίλοι, αξιότιμοι προσκεκλημένοι μας,  σας καλωσορίζω στη σημερινή μας εκδήλωση για την κοπή της πίτας για το 2008,  που σκοπό έχει να μας φέρει ακόμη πιο κοντά και να μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε στους καλεσμένους μας τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο εργασιακό μπάσκετ. Θέλουμε επίσης να αναδείξουμε κάποια προβλήματά μας και να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε όλοι μαζί.


22 χρόνια εργασιακό μπάσκετ και κάποιοι από εμάς που βρεθήκαμε και στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας με μόλις 10 ομάδες,  αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι γιατί όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο κρατήσαμε το πρωτάθλημά μας σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά το φτάσαμε στο σήμερα με ρεκόρ συμμετοχών 74 ομάδων.


Αυτό όμως που κάνει το πρωτάθλημά μας να ξεχωρίζει είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια το κρατήσαμε μακριά από κάθε σκοπιμότητα και δεν επιτρέψαμε καμία  παρέμβαση. Όλοι  είμαστε εθελοντές που όμως  με επαγγελματική συνείδηση και συμπεριφορά καταφέραμε να λειτουργούμε σήμερα το μεγαλύτερο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη και σε επίπεδο υποστήριξης που θα ζήλευαν ακόμη και πρωταθλήματα Α1 κατηγορίας.


Κρατάμε λοιπόν ορθάνοιχτα τα μάτια και τα αυτιά μας και έχουμε την ευελιξία και την διάθεση να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα.
Αυτή η ευελιξία μας οδήγησε φέτος να προχωρήσουμε σε κάποιες καινοτομίες όπως:


· Έκδοση νέων πλαστικοποιημένων δελτίων αθλητών σε μέγεθος τραπεζικής κάρτας.
· Ηλεκτρονική καταχώρηση όλων των αθλητών που έχουν ξεπεράσει τους 1.200.
·  Ηλεκτρονική παρακολούθηση του αγωνιστικού προγράμματος των αποτελεσμάτων και των βαθμολογιών και αποστολή με e-mail σε όλες τις ομάδες.
· Ολοσέλιδη δωρεάν καταχώρηση από την εφημερίδα Basketnews κάθε Σάββατο και ηλεκτρονική από την ιστοσελίδα  Tempo.gr
· Συμφωνία με ιατρική ομάδα για κάλυψη των αγώνων μας.
· Δημιουργία αμιγών και μεικτών ομίλων ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε εργαζόμενους που ο εργασιακός τους χώρος δεν μπορεί να συμπληρώσει ομάδα να έρθουν κοντά μας.   
Στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης είναι:
· η παρουσία 2 διαιτητών, 2 ή 3 κριτών και γιατρού σε κάθε αγώνα. Η μέχρι τώρα κατάσταση είναι 1 διαιτητής και 1 κριτής σε κάθε αγώνα και μόνο εάν το ζητήσουν οι ομάδες,  εφ’ όσον αυτές καλύπτουν και τα έξοδα, στέλνονται 2 διαιτητές και 2 κριτές. Από το νέο έτος πήραμε απόφαση για υποχρεωτική παρουσία γιατρού στους αγώνες μας και αυτό γιατί κανένα γήπεδο δεν διαθέτει  γιατρό όπως θα έπρεπε. Το μέτρο θα αρχίσει να εφαρμόζετε στις επόμενες αγωνιστικές και αφού ολοκληρωθούν οι επαφές μας με τους αντίστοιχους συλλόγους γιατρών.

· Η παραχώρηση ωρών σε περισσότερα γήπεδα. Επειδή οι ομάδες εκτός από το  κόστος διαιτητών, κριτών και γιατρού επιβαρύνονται και με το κόστος γηπέδου θα πιέσουμε τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά και τους Δήμους της Αττικής που διαχειρίζονται τα γήπεδα να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο στη δωρεάν παραχώρηση κάποιων ωρών. 
· Η συμμετοχή αντιπροσωπευτικών ομάδων ανδρών αλλά και γυναικών σε αντίστοιχα εργασιακά τουρνουά του εξωτερικού. (Οι  γυναίκες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημά μας ξεπερνούν τις 12, οπότε σκοπός της επιτροπής είναι η δημιουργία και μικτής ομάδας γυναικών). Έχουμε ήδη προχωρήσει με κάποιες επαφές στην Κύπρο με το σύλλογο Τραπεζών και ελπίζουμε την άνοιξη να μπορέσουμε να πάμε.
· Να εντάξουμε περισσότερες ομάδες από θεραπευτικές κοινότητες γιατί για μας η συμμετοχή αυτών των παιδιών είναι ζωτικής σημασίας και είναι παράδειγμα και δίδαγμα ζωής πρώτα από όλα για μας τους ίδιους.
· Η ένταξη του πρωταθλήματος σε κάποιο επίσημο αγωνιστικό ημερολόγιο, όπως ΓΓΑ, ΕΟΚ, ΕΣΚΑ.
· Και μία προσωπική επιθυμία που θα προτείνω στο Δ.Σ. είναι η μετονομασία του σε Εργασιακό Πρωτάθλημα «Νίκος Γκάλης» προς τιμήν του ανθρώπου που έφερε το αγαπημένο μας άθλημα στη σημερινή του υπόσταση.

Για όλα τα παραπάνω περιμένουμε κάποιες βοήθειες κυρίως από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας που έχει την καλοσύνη να μας φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια και από τη ΓΓΑ που αυτή έχει το 1ο λόγο στο θέμα των επιδοτήσεων που δυστυχώς σταμάτησαν το 2003.


Εμείς έχουμε κάνει επαφές και με τους δύο φορείς και περιμένουμε ανταπόκριση, παρ’ όλα αυτά παίρνουμε και τα μέτρα μας ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη ακόμη και σε περίπτωση που δεν θα βρούμε καμία βοήθεια.
Για να καταλάβετε τα μεγέθη για τα οποία μιλάμε, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε δώσει 850 παιχνίδια που αν τα μετατρέψουμε σε αριθμούς φτάνουν τα 170.000€ έξοδα που επωμίζονται οι ίδιες οι ομάδες και στις περισσότερες περιπτώσεις οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αθλητές. Και αυτά τα έξοδα είναι υπολογισμένα με 1 διαιτητή και 1 κριτή.
Εδώ χρειαζόμαστε και την έμπρακτη βοήθεια των 2 συνδέσμων (διαιτητών-κριτών) οι οποίοι είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια. Η βοήθεια που θέλουμε είναι μία αναπροσαρμογή των αμοιβών τους που θα μας δώσει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των αγώνων με 2 διαιτητές και 2 κριτές.


Κοντολογίς το εργασιακό πρωτάθλημα έγινε ένας νεαρός άντρας 22 ετών που ψάχνει ακόμη το δρόμο του. Ψάχνει για μία θέση στο Δημόσιο έχοντας σαν εναλλακτική λύση τον ιδιωτικό φορέα αλλά έχει και τις δυνάμεις να συνεχίσει τον μοναχικό του δρόμο με μόνη στήριξη τα 74 παιδιά του.


Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, θέλω όμως να ευχαριστήσω πρώτα και πάνω από όλους τους 1200 εργαζόμενους αθλητές που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημά μας και όλους αυτούς που πήρα μέρος μεταξύ των οποίων και πολύ μεγάλα ονόματα όπως Ράμμος, Διάνας, Πανάγος, Κοκορόγιαννης,  Παραγιός, Αγιασωτέλης, Παπαπέτρου και πολλοί άλλοι. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι ακόμη εν ενεργεία.


Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους 74 αντιπροσώπους των ομάδων και τους αντίστοιχους αναπληρωματικούς τους οι οποίοι αφιερώνουν πολύτιμο επιπλέον χρόνο για να μπορούν οι ομάδες τους να τα βρίσκουν όλα έτοιμα.


Να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ.  που οφείλω να τα αναφέρω και είναι:


Αντιπρόεδρος: Ρίζος Αναστάσιος,  Γραμματέας: Μωραϊτης Παναγιώτης, Ταμίας: Αραμπατζόγλου Αλέκος, Μέλη: Μεντρέκας Αθανάσιος, Ροδόπουλος Σάββας, Μυλωνάκης Ιωάννης, Ρούσσος Νίκος.
Εδώ πρέπει να μία εξαίρεση και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αλέκο τον Αραμπατζόγλου γιατί είναι η ψυχή του πρωταθλήματός μας και όπως σωστά ανέφερε το Basket news και η ήρεμη δύναμή του, και τολμώ να πω ότι χωρίς αυτόν ίσως το εργασιακό πρωτάθλημα να μην είχε τη σημερινή αξιοζήλευτη μορφή του.
Στο πρόσωπο της προέδρου κας Στάβυ Σαλουφάκου ευχαριστούμε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και το Αθλητικό του τμήμα καθώς και όλους τους υπαλλήλους του ΕΚΑ για τη φιλοξενία και την έμπρακτη διάθεση τους να μας βοηθήσουν.
Ευχαριστώ τους 2 συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών για όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας και ιδιαίτερα τον Προέδρο του Συνδέσμου Διαιτητών και φίλο μου το Θοδωρή το Βιδάλη ο οποίος δεν μας χαλάει ποτέ και κανένα χατίρι και την πρόεδρο του συνδέσμου κριτών κα. Τάνια Μερίκα.
Στα πρόσωπα του αρχισυντάκτη κου. Πέτρου Τσεγγενέ και της υπεύθυνης ύλης Μαρίας Καλαϊτζάκη, ευχαριστούμε την εφημέριδα Basket news που εκτός από την έντυπη καταχώρηση των αγώνων μας κάθε Σάββατο, έχει διαθέσει και ένα χώρο στην ηλεκτρονική εφημερίδα Tempo. Επίσης το συνάδελφο Γιάννη Κοψίδα που με βοηθάει στη βελτίωση του αρχείου excel για την καταχώρηση των αποτελεσμάτων και των βαθμολογιών.
Τέλος πρέπει να ευχαριστήσω τις οικογένειες όλων μας, οι οποίες υπομένουν την  ιδιοτροπία και το μεράκι μας για το μπάσκετ που μας κρατάει πολλές ώρες μακριά τους.


Σας εύχομαι καλή διασκέδαση.

Ακολούθησαν ομιλίες από τον εκπρόσωπο του ΕΚΑ κο. Παναγιώτη Κουλουμπαρίτση από τον πρόεδρο του συνδέσμου Διαιτητών κ. Θοδωρή Βιδάλη και Κριτών κας. Τάνιας Μερίκα. Όλοι τόνισαν τη μεγάλη σημασία του Εργασιακού Αθλητισμού και υποσχέθηκαν κάθε δυνατή βοήθεια στην Επιτροπή μπάσκετ.
Μετά το γεύμα και την προβολή σε Video Wall στιγμών του Εργασιακού Μπάσκετ μοιράστηκαν πολλά δώρα προσφορά των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.
Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για την Παρασκευή 7 Μαρτίου στον ετήσιο χορό που θα γίνει στο Διογένης Studio.

Η επιτροπή μπάσκετ του ΕΚΑ καθώς οι συνάδελφοι και συναθλητές του  Προπονητή και Αρχηγού της ομάδας μπάσκετ των εργαζομένων στη ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ Βασίλη Χατζάτογλου εύχονται σε αυτόν και στην γυναίκα του Ραλλού, που απέκτησαν την Τρίτη ένα πανέμορφο μωράκι (μπασκετμπολίστα), να τους ζήσει και να είναι ευτυχισμένοι.

Όμιλοι  Καθημερινών

Α1: 1ος όμιλος

ΕΜΠΟΡΙΚΗ  - ΟΣΕ      56-83
ΕΜΠΟΡΙΚΗ   (Αρβανίτης), Παπαβασιλείου 4, Κατόπης 8 (2),  Δρέσιος  17(3), Μαργαρίτης 10, Αγιασωτέλης 13 (2), Παπαθεοδώρου 4, Τσελέκης , Κίντζιος. 
ΟΣΕ  (Καταρτζής) : Βαγενάς  2,  Γαρμπιδάκης 5, Ιωαννίδης 12(2),   Λουμιώτης 28 (1), Ταμβάκης 17 (3), Τούρης 16(1),  Φιλιππάκος  3 (1).

ΝΙΚΕ ΗΕΛΛΑΣ- EUROBANK:  56-53
NIKE (Κελέσης-Δουζίνας): Διάνας 2, Δουζίνας 11, Κούκος, Γκλαβάνης 2, Αργυρόπουλος 4, Κασιάνος 12 (1), Αντωνάτος 4, Κελέσης 21
EUROBANK (Θεοδώρου): Λάλλος, Μωραίτης 4, Μπούτας 11 (1), Σωμαράκης 1, Καράγιωργας 6 (1), Ορνιθόπουλος, Σωτηρόπουλος 8 (1), Παπανδρέου 9 (3), Μαγκανιώτης 14 (1),


Α1: 2ος όμιλος
WIND - OTE  64-47
WIND (Αθανασιάδης) :
Αθανασιάδης 3, Χατζόπουλος 10, Καλογήρου, Γουλιαδίτης 10, Κωνσταντινίδης 6, Αναστόπουλος 7,  Ρήγας 14 (2), Καραγεώργος 14, Συρίγος.
ΟΤΕ (Δήμος): Δήμος 2, Ιντζιπέογλου, Δαφνόπουλος 13, Ζάχος, Μαγιάφας 16 (2), Μαϊκούσης 3 (1), Γεωργιάκος, Σταμάτης 2, Μπαρτζής 11 (1).


Α2: 1ος όμιλος
STAR TV - ΕΑΣ 51-56

STAR: (Μίλησης) Τσαουσίδης 18 (1), Κωστόπουλος 14, Μπούσιος 12 (2), Βενιός 4, Βασιλακάκης 3 (1), Παπανικολάου, Θανάσογλου, Σούκας, Κόσσυβας.
ΕΑΣ (Σποντιδάκης) Πετρόφ 12 (1), Ζαΐρης Μιχ. 12 (1), Βασδέκης 12, Κοπέλιας 8, Σέρμπος 6, Κόκκαλης 2, Βασιλάκης 2, Οικονομίδης 2. 

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ- ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑΣ 68-55
ΠΑΒΕΣ (Γαρδικιώτης): Κορολής 6, Λεμπέσης 7(1), Μαργώνης 7(1), Αραμπατζόγλου 24(6), Ρουσσος Στ, Γαρδικιώτης, Χιώτης 10 (1), Πιπερίδης 6, Παπατζανακης  8, Αργυρόπουλος.
Φύλακες (Μηλιώνης): Τσεκλιμας 8(1), Δημητριου 5, Μπουζώνας 16 (2), Μηλιωνης 11(2), Νικολαου 15.

ERIAL - LA RED  22 - 37
ERIAL: Ανθόπουλος, Λάλος, Κρητικός 12(1), Κλήμης 4, Προβαλάρης 2, Καλούδης 4, Παναγόπουλος, Αναστασάκος.
LA RED: Ματακούλιας 2, Βιδάλης 3(1), Καραχάλιος Π. 6, Χαλούδης 4, Αυγουλέας 3(1), Μεσούλας 10, Ιωάννου 3(1), Καραχάλιος Α. 6


Όμιλοι Σαββατοκύριακου

A1 αμιγών

ΕΥΔΑΠ - LIONS    49 - 67
ΕΥΔΑΠ:   (Ευθυμίου Γ.) Κοστρίβας Σ., Παπαχαραλάμπους Β.,   Κιούσης 20(1), Εγγελής 3(1), Ποθητός Α. 4,  Καζατζίδης Α. 3,  Σιατούνης Η. 15(3),   Αιδίνης Τηλ.,   Μαγουλάς 4.
LIONS: (Γκουγκουμάτης Γ.) Πετρέκας Σ. 2, Πεχλιβάνης Χ. 2, Ναλμπάντης Κ. 6, Αντωνόπουλος Γ. 10, Νικόπουλος Ν. 25(5), Αρβανίτης Γ. 4,  Πιτσιτάκης Γ. 2, Γκουγκουμάτης Γ.  16(1).CITIBANK - MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ 52-65
CITIBANK (Αντωνάκης): Κώστογλου Χαρ. 13 (3), Αργυρού Χρ. 12, Βήτας Κ. 8 (2)Χατζηαναστασιάδης Φ. 8, Τάρταρης Ε. 4,  Σταματελάτος Γ. 3 (1), Βαρσάνης Μιχ. 2, Λιαράκος Χρ. 2, Καραβέλας Π., Παπασπύρος Ι., Αγγελής Γ., Γκέγκιος Αλ.
MARFIN (Ξάνθος): Παρασκευόπουλος Κ. 33 (3), Πλακομιχελάκης Γ. 12 (2), Λάμπρου Π. 10 (1), Ψιλιώτης Κ. 8, Σπηλιόπουλος Α. 2, Πολυκανδριώτης Κ., Βασιλόπουλος Α., Μουλακάκης Σ., Θεοδωρακόπουλος Γ., Αποστολόπουλος Χ.

ΥΠ.ΕΘ.Ο - ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  65 - 80
ΥΠ.ΕΘ.Ο ( Φάσουρας Ν. )
Σπυρόπουλος Χ. 22(1), Γιαννόπουλος Χ. 16, Νούνης Χ. 14(4), Συκαράς Γ. 6, Ματζουνέας Η., Κρεστάς Τ. 3, Αναστασόπουλος Α.,  Λυμπερτάς Β., Σκυφτός Κ. 2, Μελέας Γ. 2, Κόλλιας Κ.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( Αργύρης Δ. ) Σταμολέκας Γ. 20, Χριστιανόπουλος Α. 6(2), Κυρτάτας Δ. 3, Κόλλιας Κ. 22(4), Παπαχαραλάμπους Δ., Μπόμπορας Γ., Κεραμεύς Γ., Καλπούζος Α. 3(1), Λιονάκης Ν. 26.

 

Α1 μικτών
MELPO- HEALTHY 2 DAY:  69- 60

MELPO(Γαλανός): Αλεξανδράκης Σ. 6(2), Σημαντηράκης Γ. 16(2), Σπανόπουλος Χ. 2, Αυγουστίδης Π., Αλεξανδράκης Α. 6(2), Λανάρας Σ. 2, Δημητρίου Ι.,  Πάτρας Δ. 8, Σκουρτόπουλος Α. 9(1), Μπενίσης Γ. 13(2), Σπανόπουλος θ. 2, Γαλανός Ε. 5(1).
HEALTHY 2DAY (Σιατραβάνης): Ηλιόπουλος Χ. 7, Τσεπέρκας Φ. 5(1), Γαζεπίδης Γ. 15(3), Μαγκλογιάννης Σ. 27,  Σιατραβάνης Α. 6(2).

ΕΡΜΗΣ-ΚΥΔΕΠ  56-40
ΕΡΜΗΣ (Σφακιανάκης): Σφακιανάκης Ι., Σκαράκης Ε. 3 (1), Τσιάκας Δ. 17 (3), Κουμουτσάκος Π. 7 (1), Κοντοσταθάκος . 5, Χρονόπουλος Θ. 9 (1), Κοβές Σ. 6, Ζαπατίνας Δ. 5, Αλεξόπουλος Β. 2, Καλβής Ι. 2.
ΚΥΔΕΠ (Πλατής Α.): Μάλφας Μ. 25, Ζαβιτσάνος Ν. 10, Μπενής Κ., Πλατής Α., Λυντηρίδης Χ. 4, Αρκολάκης Ν. 1, Χρηστίδης Κ.

 

Α2 μικτών
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ  70 - 28

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ( ΧΡΗΣΤΟΥ) : ΚΑΤΑΓΑΣ, ΚΟΡΚΟΣ 9(1), ΚΑΨΑΛΗΣ 4, ΦΑΜΕΛΗΣ 5, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 7(1), ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ 12(1),  ΠΡΑΣΣΑΣ 10(2), ΑΡΓΥΡΟΣ 13(1), ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ 10
ΑΣΤΕΡΑΣ ( ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ) : ΓΑΛΑΝΟΣ, ΠΑΣΣΑΣ, ΑΛΗΣΑΦΑΚΗΣ 13, ΚΟΚΚΟΣ 8, ΤΣΙΓΚΟΣ 5, ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ 2,     ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΣΥ.ΦΙ.ΚΟΛ. – ΕΥΔΑΠ ΝΙΚΑΙΑΣ 51-40
ΣΥ.ΦΙ.ΚΟΛ.: Σκίζας 7 (1), Γκουγκούσης 2, Απολλωνάτος 14, Τσιαμούλης 19(3), Κορφοξυλιώτης 2, Ανδρονιάδης 7(1).
ΕΥΔΑΠ: Τούμπαρλης, Παπαγιαννόπουλος  Θ., Μανδράκης 5(1), Ευθυμίου 1, Πέππας, Παπαγιαννόπουλος 17, Καλημέρης 15, Παπαχαραλάμπους 2.

ΝΟΣΤΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ  43  - 63
ΝΟΣΤΟΣ: Δρακόπουλος 3, Kιάσσος 2, Παντελίδης 22, Παπαδόπουλος 9, Aγραφιώτης, Μπαβέλας 6, Γεωργακόπουλος 1.
Ειδικοί Φρουροί: Mπαρμπαγιάννης 7, Χαραλαμπάκης 5, Nικολογιάννης 6, Σιασος 11, Λαζος 6, Σκοπελίτης 21, Βρεττός 7.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το tempo.gr παρακαλεί του φίλους αναγνώστες του να γράφουν με ελληνικούς και όχι με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish), όπως επίσης να αποφεύγουν και την υπερβολική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων. Ο χώρος των σχολίων προσφέρεται σε όλους για να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, χωρίς καμία λογοκρισία από την πλευρά των Διαχειριστών, αρκεί η διατύπωση να βρίσκεται πάντοτε σε κόσμια πλαίσια. Επισημαίνεται ότι όσα σχόλια είναι συκοφαντικά, προσβλητικά, υβριστικά ή περιέχουν προσωπικά δεδομένα, συνδέσμους προς πορνογραφικό υλικό ή κάθε είδους άσεμνο και απαγορευμένο περιεχόμενο, θα διαγράφονται αυτομάτως.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Περισσότερα Θέματα:

Ο Πεταλωτής για τους μισθούς των 40.000 ευρώ στην ΕΡΤ

Με αφορμή τις ανακατατάξεις σε πρόσωπα της ΕΡΤ μετά την αλλαγή κυβέρνησης και την έλευση προσεχώς νέων μεγάλων ονομάτων στο Ραδιομέγαρο, άναψε η συζήτηση για τα συμβόλαιά τους και το κατά πόσο η δημόσια τηλεόραση μπορεί να καλύψει τις υψηλές οικονομικές τους απαιτήσεις.  Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής, έσπευσε…

Αεροπλανάκι…

Εκείνη την Παρασκευή του Οκτώβρη η κυρία Μερόπη ξεκίνησε πάλι για το σχολείο. Ανακάτεψε βιαστικά το τσάι της που είχε ήδη κρυώσει, ίσιωσε τη φούστα της, ξεκρέμασε το γκρι σακάκι και τοποθέτησε τα τετράδια των μαθητών στην τσάντα της. Ένα από αυτά το έβαλε σε διαφορετική θέση. Το προηγούμενο απόγευμα, διορθώνοντας τις εκθέσεις των μαθητών…

Σχέδιο για μείωση εργαζομένων στην ΕΡΤ;

Μια διαφορετική ΕΡΤ είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει πράγματι σχέδιο για σημαντικές αλλαγές στη δημόσια τηλεόραση. Μάλιστα, το εν λόγω σχέδιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και μείωση εργαζομένων. Στην παρούσα φάση, η ΕΡΤ διατηρεί στο δυναμικό της 2.220 άτομα προσωπικό, ενώ αν προστεθούν…

James Dean, ο αιώνιος έφηβος του σινεμά

Ο James Dean σκοτώθηκε σε δυστύχημα σε ηλικία μόλις 24 ετών, στο απόγειο της δόξας του, δημιουργώντας έναν μύθο γύρω από το όνομά του, ο οποίος παραμένει ακόμα και σήμερα το διαχρονικό πρότυπο αμφισβήτησης και εφηβικής τόλμης στο παγκόσμιο σινεμά. Συμβολίζει εκείνο τον αποξενωμένο έφηβο, ο οποίος στην κρίσιμη ηλικία που βιώνει, προσπαθεί…

«Το κυνήγι της χαμένης Ευτυχίας» - Διαδραστικό θεατρικό δρώμενο εν κινήσει

Ένα πρωτότυπο θεατρικό δρώμενο παρουσιάζουν η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία θεάτρου «ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ» και η «VC» στο VARIBOBI CLUB, υπό την αιγίδα του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. «Το κυνήγι της χαμένης Ευτυχίας» του Χάρη Γεωργιάδη είναι ένα διαδραστικό θεατρικό δρώμενο στο οποίο οι θεατές γίνονται… δράστες! Περπατώντας…

Orson Welles, η ιδιοφυΐα της μεγάλης οθόνης

Έπεισε όλο το έθνος της Αμερικής πως έχουν καταλάβει τη χώρα εξωγήινοι και παρέμεινε μία αστείρευτη ευφυΐα μέχρι το τέλος της ζωής του. Ο Orson Welles παραμένει μία ιδιοφυΐα της μεγάλης οθόνης, ένας καλλιτέχνης με αστείρευτη έμπνευση που κατάφερε να συνδυάσει τη ριζοσπαστική σκηνοθεσία και την πρωτότυπη πλοκή. Η αστείρευτη…

Οι 5 κορυφαίοι χαρακτήρες ελληνικών σειρών όλων των εποχών

Οι ελληνικές σειρές μας χάρισαν μερικούς αξεπέραστους πρωταγωνιστές, οι οποίοι με τις ατάκες, την τρέλα και τον χαρακτήρα τους, έμειναν άφθαρτοι και διαχρονικοί. Ας δούμε τους πέντε από τους πιο διαχρονικούς ήρωες της μικρής οθόνης. Λάζαρος (Είσαι το ταίρι μου): Ο Λάζαρος είναι ο «φευγάτος» τύπος της διπλανής πόρτας, εκείνος που ζει…

Η Ρένα του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης

Η Ρένα του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης. Η Ρένα με το πηγαίο της χιούμορ, την έξυπνη ατάκα και την ατολμία της, πόσες φορές άραγε να μας χάρισε το γέλιο όταν όλα γύρω μας ήθελαν να μας κάνουν να κλαίμε; Η Ρένα που δε δίσταζε σε τίποτα, που εξέφραζε ακριβώς αυτό που αισθανόταν, δίχως να υποκύπτει στις παγίδες του κοινωνικού…

Πρόσφατα Δημοφιλή

Αυτοί που σε πλήγωσαν

Το χειρότερο ποιο είναι, ξέρεις; Να νιώθεις κενός. Να μη νιώθεις ούτε…

Κάνε την ψυχή σου καράβι

Θα νιώσεις πολλές φορές καράβια να βουλιάζουν μέσα σου. Μην τα αφήσεις.…

Η άγνοιά μου για το «εκκρεμές» του Φουκώ!

Το «εκκρεμές» ήξερα τι είναι. Μας το είχε δείξει ο φυσικός στο σχολείο.…

Η πυξίδα

Αξίζεις! Αξίζεις, γι’ αυτό αγάπα και φρόντισε τον εαυτό σου. Ακόμα και…

Ο έρωτας

Το ξέρω ότι εσύ που μόλις τώρα ξεκίνησες να με διαβάζεις είσαι πολύ…

Η στιγμή του χωρισμού

Έφτασε αυτή η στιγμή που τόσο απευχόμουν. Η ώρα που το χέρι μου θέλεις…

Στοίχημα & Casino Games

Λεξικό όρων για πόκερ και casino

Σε προηγούμενο θέμα μας ασχοληθήκαμε με τις σημαντικότερες έννοιες που…

Για ποιό λόγο να προτιμήσω τον online στοιχηματισμό;

Υπάρχουν ένα σωρό απαντήσεις που μπορούν να δοθούν στο ερώτημα του…

Ερμηνεία των σπουδαιότερων εννοιών του στοιχήματος

Αρκετοί από τους παίκτες που ξεκινούν να παίζουν στοίχημα στο internet,…

Στοιχηματικά λάθη που κοστίζουν

Για να βγούμε κερδισμένοι στο Στοίχημα, θα πρέπει να παίζουμε πάντοτε…

Επιλογές Συντακτικής Ομάδας

Καρυωτάκης - Πολυδούρη: Μια ιστορία από το παρελθόν

Είναι φορές που δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις αν τα γεγονότα που…

Ξέρετε ποια είναι τα δύο προϊόντα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως;

Το γεγονός ότι το πετρέλαιο κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στον…

Κοινωφελής Εκμετάλλευση

Είμαι 1 χρόνο άνεργη, πτυχιούχος άνεργη. Έτσι, θεώρησα ότι η…

Διάσημοι άνθρωποι που οδηγήθηκαν από την αποτυχία στην επιτυχία

Αν δεν αποτύχεις στη ζωή, δεν θα μπορέσεις ποτέ να γευτείς την…

Οι τεχνικές προπαγάνδας των ΜΜΕ

Του Ευστράτιου Παπάνη* Κατά τον Ellul (1965) η προπαγάνδα αποτελεί…

Θρίλερ και ταινίες τρόμου που άφησαν εποχή (Β' μέρος αφιερώματος)

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα για τις καλύτερες ταινίες τρόμου και θρίλερ…
Στείλε το άρθρο σου

transparent

transparent


Το tempo.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα.

Δέχομαι τα cookies από αυτό τον ιστότοπο.
Όροι χρήσης