«Δένει» Νίνη με πολυετές συμβόλαιο ο ΠΑΟ

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (1 Ψήφος)

ninis_b.jpgΜετά τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του, ο Σωτήρης Νίνης αναμένεται το επόμενο διάστημα να δεχθεί ένα πολύ καλό δώρο από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Τι θα είναι αυτό; Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, οι «πράσινοι» σκοπεύουν να του προτείνουν ένα νέο συμβόλαιο, που θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας και παράλληλα θα προβλέπει μεγαλύτερες αποδοχές από του υπάρχον!

Στην Παιανία έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον μικρό «μάγο» και θεωρούν ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει από την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Έτσι, μετά την ενηλικίωσή του, που αποτελούσε εμπόδιο για την σύναψη πολυετής συνεργασίας των δύο πλευρών (οι διεθνείς κανονισμοί επιτρέπουν συμφωνίες μέχρι τριών ετών με ανήλικους ποδοσφαιριστές), ο δρόμος ανοίγει για την επέκταση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σκέφτονται να προτείνουν στον Νίνη πενταετούς τουλάχιστον συνεργασία, στην οποία θα προβλέπεται απλησίαστη ρήτρα για τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες. Να πούμε ότι η ισχύουσα δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους συλλόγους να κάνουν δικό τους τον βιρτουόζο ποδοσφαιριστή έναντι 17 εκ. ευρώ (Ελλάδα) και 14 εκ. ευρώ (εξωτερικό).

Please publish modules in offcanvas position.