Η Μελέτη εξηγεί γιατί έστειλε εξώδικο στο «Κους Κους»

4.8333333333333 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.83 (6 Ψήφοι)

meleti_1828394b.jpgΓια όλους και για όλα μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town». Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο εξώδικο που απέστειλε στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» και στο «Κους Κους», τονίζοντας πως το έκανε διότι άκουσε άσχημους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι ενόχλησαν και ανθρώπους του περιβάλλοντός της! Επίσης, η Μελέτη, ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να γίνει μητέρα, άφησε να εννοηθεί πως βλέπει ζεστά το θέμα, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν την ενδιαφέρει ο γάμος.

Παρακάτω μερικά από τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξής της, αναλυτικά:

Η εκπομπή που κάνεις σε εκφράζει απόλυτα;
Απόλυτα σε εκφράζει κάτι όταν κάνεις τα πάντα όπως θέλεις, όταν συνεργάζεσαι μόνο με αυτούς που θέλεις και όταν το αντικείμενο είναι αυτό που ακριβώς θέλεις. Για να φτάσεις, όμως, σε αυτό το σημείο πρέπει να περάσεις από προπαρασκευαστικά στάδια, να αποκτήσεις τα κατάλληλα εφόδια. Αν με έβαζες να χαρακτηρίσω την εκπομπή μου, θα σου έλεγα ότι είναι ένα πολύ γερό σκαλοπάτι για να φτάσω εκεί που θέλω - κάτι πιο κοινωνικό, μονοθεματικό, όχι τόσο lifestyle.

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχετε συζητήσει; Δεν φοβάσαι μήπως υπάρξει πρόβλημα εξαιτίας της παραπλήσιας θεματολογίας των εκπομπών σας;
Με τον Ανδρέα έχουμε προσωπική επαφή, μιλήσαμε από την πρώτη του κιόλας μέρα στο Star. Επειδή είναι lifestyle κανάλι και πολλές φορές οι εκπομπές κυνηγάνε τα ίδια θέματα, κάθε απόγευμα γίνεται μια σύσκεψη με τους αρχισυντάκτες ώστε να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία. Γι' αυτό δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα ούτε με τον Αντρέα ούτε με τη Χριστίνα Λαμπίρη ούτε με το δελτίο.

Πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκες και πάλι στην επικαιρότητα, με αφορμή το εξώδικο που έστειλες στο Κους Κους του Alpha.
Έστειλα ένα εξώδικο, ναι. Είναι η πρώτη φορά που τόλμησα να κάνω αυτό που ένιωθα. Είχα νιώσει και άλλες φορές την ανάγκη να στείλω εξώδικο, ίσως και αγωγή. Στενοχωριέμαι πολύ που, όταν στέλνεις ένα εξώδικο, το κάνεις σε ένα σταθμό και σε μια εκπομπή, όχι μόνο σε ένα πρόσωπο. Ζητώ συγνώμη από την εκπομπή Κους Κους και τον Alpha, γιατί δεν είναι δίκαιο να την πληρώνουν όλοι για την αφέλεια ή, αν θες, τη βλακεία ενός προσώπου. Αυτή τη φορά, όμως, άκουσα χαρακτηρισμούς πέρα από κάθε όριο. Επίσης, για πρώτη φορά ενοχλήθηκαν τόσο πολύ άνθρωποι του περιβάλλοντός μου.

Αισθάνεσαι ότι τα πράγματα προχωρούν βιαστικά με τον Γιάννη; Όλοι σου μιλάνε για γάμο και παιδί.
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αν μου έλεγες πριν από ένα χρόνο πώς θα εξελισσόταν η ζωή μου, θα γελούσα, δεν θα σε πίστευα. Όλα έγιναν τόσο φυσικά, τόσο αβίαστα. Το συζητούσαμε όταν αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Νιώθαμε πως αν δεν γινόταν εκείνη τη στιγμή, θα σκάγαμε.

Τι μπορεί να ενοχλεί τον Γιάννη σε σένα;
Το ότι είμαι πολύ κυκλοθυμική, σε σημείο τρέλας. Αυτή είναι και η μεγάλη μαγκιά του Γιάννη: έχει βρει το κουμπί μου και με τουμπάρει σε δύο λεπτά. Αυτή η σχέση με βοήθησε να ξαναβρώ αυτό που είμαι. Το είχα χάσει τελείως μέσα μου. Όταν είσαι τρία χρόνια σε μια κατάσταση υπερέκθεσης και δεν λένε τα καλύτερα για σένα, πληγώνεσαι βαθιά. Έχω πληγωθεί βαθιά από ανθρώπους που δεν είχαν το δικαίωμα να με πληγώσουν. Όσο πληγώνεσαι, τόσο κλονίζεσαι. Λες στον εαυτό σου «Μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος, μήπως είμαι άχρηστη, μήπως είμαι αυτό που περιγράφουν;».

Νιώθεις έτοιμη να γίνεις μητέρα;
Αν μου έκανες αυτή την ερώτηση πριν από ένα χρόνο, θα σου έλεγα «Καλά, στην άλλη ζωή». Νομίζω όμως πως την ανάγκη της μητρότητας σ' τη γεννάει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Δεν μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που λένε στον άνθρωπό τους «Εγώ θέλω παιδί. Αν εσύ δεν θες, τότε φύγε και θα βρω άλλον». Το θέμα είναι να έχεις τον κατάλληλο να κάνεις το παιδί του, το παιδί σας. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Ο γάμος δεν με ενδιαφέρει.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.