Η επιστολή της Έφης Θώδη στον Πρωθυπουργό

2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.00 (3 Ψήφοι)

thwdi_8848677b.jpgΜετά τη Στέλλα Μπεζαντάκου που έστειλε επιστολή στον Κώστα Καραμανλή πριν μερικούς μήνες, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η Έφη Θώδη! Σκοπός της τελευταίας ήταν να συναντήσει τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να… τον βοηθήσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει την τελευταία περίοδο! «Θέλω να σας φανώ χρήσιμη διότι γνωρίζω πάρα πολλά. Σας έχουν στριμώξει από παντού…», αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια στη ανορθόγραφη επιστολή της, που έφερε στο φως η εφημερίδα «Espresso».

Παρακάτω διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, αναλυτικά:

«Αγαπητέ κυρ Πρωθυπουργέ της Ελλάδος πήρα την πρωτοβουλία να ζητήσω ακρόαση. Κάποτε στο παρελθόν έχουμε συναντηθεί σε γλέντι, ο μόνος που καταλάβατε την αξία μου είστε εσείς, διότι μου φυλήσατε το χέρι. Έχω χρέος στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα και η παράταξη σας… θέλω να σας φανώ χρήσιμη διότι γνωρίζω πάρα πολλά. Σας έχουν στριμώξει από παντού. Περιμένω ραντεβού το συντομότερο, πριν από τις γιορτές.

Μετά τιμής Έφη Θώδη»

Αν αυτά συμβαίνουν μες στο καταχείμωνο, φανταστείτε τι έχουμε να ζήσουμε όσο θα ζεσταίνει ο καιρός! Αχ, καλό κουράγιο μας εύχομαι!..

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.