Την άνοιξη το διαζύγιο, το καλοκαίρι ο γάμος…

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

manwlidou_adwnis_4658596b.jpgΠώς και πώς περιμένουν ο Άδωνης Γεωργιάδης και η σύντροφός του Ευγενία Μανωλίδου να εκδοθεί το διαζύγιο της τελευταίας ούτως ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να ανέβουν οι δυο τους τα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Αυτό, άλλωστε, είναι και το μοναδικό εμπόδιο για το ζευγάρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο την άνοιξη η παρουσιάστρια της «Στιγμής της Αλήθειας» αναμένεται να πάρει επιτέλους στα χέρια της το πολυπόθητο χαρτί του διαζυγίου και να μείνει και τυπικά ελεύθερη!

Ο γάμος της με τον Άδωνη θα γίνει, εκτός απροόπτου, το καλοκαίρι, με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ να έχει εκδηλώσει ήδη την επιθυμία του για Αύγουστο, προκειμένου να μην πάρει μεγάλη δημοσιότητα το γεγονός. Η σκέψη που υπάρχει είναι η τελετή να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρ’ ότι στην παρούσα φάση οι καταστάσεις δεν ευνοούν για κάτι τέτοιο.

Όσο για τον κουμπάρο, ακούγεται έντονα το όνομα του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος αποτελεί πρόσωπο που εκτιμούν απεριόριστα τόσο ο Άδωνης, όσο και η Ευγενία!

Please publish modules in offcanvas position.