Γωγώ Μαστροκώστα: «Νιώθω ότι έχω αλλάξει…»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

mastrokwsta_dellas_28393b.jpg«Από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο το παιδί μου, νιώθω ότι τίποτα δεν είναι το ίδιο», είπε, μεταξύ άλλων, η Γωγώ Μαστροκώστα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News».

Συνεχίζοντας να μιλά για τη γέννηση της κόρης της Βικτώριας, η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα ανέφερε: «Νιώθω ότι εγώ έχω αλλάξει. Αυτό το συναίσθημα δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω και να σου δώσω να καταλάβεις πως νιώθω κάθε φορά που την κρατώ στην αγκαλιά μου».

Όσο για το γεγονός ότι ανέβηκε πρόσφατα τα σκαλοπάτια της εκκλησίας και το ότι θέλησε να νοικοκυρευτεί, η Γωγώ τόνισε: «Η απόφασή μου να παντρευτώ και να γίνω μητέρα δεν ήταν τυχαία. Ήθελα εκείνον, ήθελα να έχω μια αγαπημένη οικογένεια. Ήθελα να το ζήσω αυτό».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μαστροκώστα δεν θέλησε να σχολιάσει κάποιες φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό και κάνουν λόγο για πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της. Για τα επαγγελματικά της σχέδια, πάντως, παραδέχτηκε ότι ετοιμάζει τηλεοπτικό μαγκαζίνο σε κυπριακό κανάλι, πράγμα για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει αρκετό καιρό πριν.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.