Ξαφνικός χωρισμός για Μακρυπούλια - Χολίδη

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

makripoulia3_b.jpgΈλαβε τέλος το ειδύλλιο ανάμεσε σε Ζέτα Μακρυπούλια και Χρήστο Χολίδη, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού. Οι δυο τους φαίνεται πως δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, αφού οι καυγάδες είχαν μπει στην ημερήσια διάταξη, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τους οδηγήσει εντέλει στον χωρισμό!

Πιο συγκεκριμένα, ένα βράδυ που ο Χρήστος βρισκόταν με τη Ζέτα στο σπίτι της, υπήρξε  φραστικό επεισόδιο και έντονη αντιπαράθεση του ζευγαριού, για λόγο ο οποίος δεν έχει γίνει γνωστός. Η ένταση των τελευταίων εβδομάδων και τα παράπονα που προφανώς φύλαγε ο ένας για τον άλλον, έκαναν ακόμα πιο τεταμένη την ατμόσφαιρα, κάτι που είχε ως συνέπεια ακραίες αντιδράσεις, αλλά και την από κοινού απόφαση να διακόψουν αυτή τη σχέση.

Μετά από όσα συνέβησαν, κανείς απ’ τους δύο δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για την απόφαση που πάρθηκε, ενώ, πρέπει να πούμε πως ύστερα από τις βαριές κουβέντες που λέγεται πως ειπώθηκαν, μάλλον οι πιθανότητες επανασύνδεσης είναι από λιγοστές έως μηδαμινές…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.