Ελεονώρα Μελέτη: «Θα μπορούσα να κάνω παιδί και χωρίς να παντρευτώ»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

meleti_15678b.jpgΓια τον έρωτα της ζωής της, Γιάννη Ολζιέρσκυ, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη σε τηλεοπτική εκπομπή, από την Αράχωβα όπου είχε μεταβεί για το Σαββατοκύριακο. Η γνωστή παρουσιάστρια είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν απασχολεί ούτε την ίδια, αλλά ούτε και τον σύντροφό της ο γάμος, ενώ παραδέχτηκε πως θα μπορούσε να κάνει παιδί ακόμη και χωρίς να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας…

Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τα όσα είπε η Ελεονώρα, αναλυτικά:

«Σχέση σαν… ψέμα»

«Σε λίγο καιρό κλείνουμε ένα χρόνο γνωριμίας. Η σχέση μας ξεκίνησε λίγο αργότερα, επειδή εκείνος βρισκόταν στο εξωτερικό. Ουσιαστικά ξεκίνησε την Πρωταπριλιά, σαν ψέμα».

«Με εκπλήσσει καθημερινά ο χαρακτήρας του»

«Αυτό που εκτίμησα στο Γιάννη ήταν ότι βρέθηκε κοντά μου στις πολύ δύσκολες στιγμές, ενώ ήμασταν μαζί μόλις 20 μέρες. Με έχει βοηθήσει να πάρω αποφάσεις και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ για εκείνον. Με εκπλήσσει καθημερινά ο χαρακτήρας του. Είναι αυθόρμητος, απρόβλεπτος και χύμα. Μου αρέσει ο αυθορμητισμός του. Ταιριάζουμε. Για παράδειγμα, και εμένα μου αρέσει να μην προγραμματίζω τις διακοπές και να τρέχω τελευταία στιγμή. Αφού όλα στη δουλειά μας είναι προγραμματισμένα, γιατί να μην είναι η σχέση πιο χαλαρή;».

«Δεν νομίζω ότι θα μου κάνει ποτέ πρόταση γάμου»

«Δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο γάμος, αν και το έχουμε συζητήσει. Θα προτιμούσα κάτι πιο γρήγορο, απλό και αυθόρμητο. Όσο για την πρόταση γάμου, δεν νομίζω ότι θα μου κάνει ποτέ. Δεν είμαι γυναίκα που έχει περάσει τα παιδικά της χρόνια σκεπτόμενη τη μέρα του γάμου, τι θα φορέσω, πώς θα είναι κλπ. Το φαντάζομαι πιο αυθόρμητο, αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να το πετύχω αυτό με την ελληνική γραφειοκρατία».

«Θα μπορούσε να είναι ο πατέρας των παιδιών μου»

«Σαφώς θα μπορούσε να είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Τόσα παιδιά γεννιούνται από μία σχέση υγιή και ευτυχισμένη εκτός γάμου. Θα μπορούσα να κάνω κι εγώ. Κανένα χαρτί και κανένας θεσμός δεν μπορεί να χαρακτηρίσει το δικό μου παιδί εξώγαμο, ή όχι. Σαφώς και θα παντρευτούμε κάποια στιγμή αλλά, ούτως η άλλως, πολλά ζευγάρια τολμάνε και το κάνουν αυτό πλέον. Κάνοντας παιδί εκτός γάμου αποδεικνύουν ότι αυτό που μετράει είναι η αγάπη και όχι τα χαρτιά».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.