Σκοπεύει να υιοθετήσει κι άλλο παιδί η Μαντόνα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

madonna2463b.jpgΗ Μαντόνα επιθυμεί να υιοθετήσει και άλλο παιδί από το Μαλάουι, παρά την έντονη αντιπαράθεση που προκάλεσε η υιοθεσία του Ντέιβιντ Μπάντα πριν από ένα χρόνο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν την κυβέρνηση της μικρής αυτής αφρικανικής χώρας ότι παραβίασε το νόμο που απαγορεύει σε όσους δεν είναι πολίτες του Μαλάουι να υιοθετούν παιδιά.

Όμως η διάσημη τραγουδίστρια δεν πτοείται. "Πολλοί φίλοι πιστεύουν πως ο Ντέιβιντ θα πρέπει να έχει έναν αδελφό ή μια αδελφή από την πατρίδα του", τόνισε σε δηλώσεις της σε εφημερίδα του Μαλάουι. "Όμως αυτό είναι κάτι που θα κάνω μόνο αν έχω την υποστήριξη του λαού και της κυβέρνησης της χώρας", πρόσθεσε η Μαντόνα.

Η Μαντόνα άρχισε την διαδικασία υιοθεσίας του Ντέιβιντ όταν εκείνος ήταν 13 μηνών και ζούσε σε ορφανοτροφείο μετά το θάνατο της μητέρας του. Περίπου ένα εκατομμύρια παιδιά στο Μαλάουι μένουν ορφανά εξαιτίας του AIDS.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, ο μικρός πρέπει να γνωρίζει τα πάντα για την πατρίδα του και να διατηρεί τους δεσμούς με τους δικούς του ανθρώπους.

"Προτεραιότητά μου είναι ο γιός μου να μάθει τον κόσμο, αλλά να μην αποκοπεί από τον πολιτισμό της πατρίδας του. Στο δωμάτιο του έχει ένα μεγάλο χάρτη της Αφρικής με βέλη που δείχνουν το Μαλάουι", επισήμανε.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.