Κέλλυ Κελεκίδου: «Με τον Νίκο μας δένει μεγάλη αγάπη»

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (3 Ψήφοι)

kelekydoy_636455b.jpgΓια τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη, αλλά και για το παιδί που περιμένουν, μίλησε η Κέλλυ Κελεκίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town». Παρακάτω διαβάστε μερικά από τα σημαντικότερα αποσπάσματα, αναλυτικά:

Πώς έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Δεν ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος, δεν το είχα καταλάβει. Εκείνη μάλιστα την περίοδο σήκωνα πολλά βάρη, έκανα μια ψιλομετακόμιση στο σπίτι, αλλά δεν αντιλαμβανόμουν το παραμικρό. Έπαιρνα κάποια χάπια για τη μέση μου και πίστευα ότι η μικρή καθυστέρηση που είχα οφειλόταν σε αυτά. Το μυαλό μου δεν πήγαινε καν στην εγκυμοσύνη. Τελικά, έπεσα έξω. Πριν από λίγες εβδομάδες, στο δεύτερο προς τον τρίτο μήνα, ανακάλυψα τελικά ότι είμαι έγκυος.

Και πώς αντέδρασες;

Σοκαρίστηκα και αμέσως χάρηκα! Και ειδικά επειδή αυτό το μωρό που θα γεννηθεί προέρχεται από έναν άνθρωπο με τον όποιο έχουμε σχέση ζωής. Με τον Νίκο έχουμε σχέση αγάπης.

Πόσο καιρό είστε ζευγάρι;

Τέσσερα χρόνια. Και δεν υπάρχει πιο όμορφο δώρο από το να κάνεις ένα παιδί με τον άνθρωπο που αγαπιέσαι τόσο πολύ. Το καλοκαίρι πήγαμε μαζί διακοπές στο Μπαλί, είχαμε ένα πολύ ωραίο ρομαντικό δείπνο και εκεί μου εξομολογήθηκε κάποια πράγματα που αφορούσαν όχι μόνο τα συναισθήματά του, αλλά και αυτό που ήρθε τώρα. Αυτή ήταν μία από τις πιο μαγικές στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Γιατί το κρύβατε για τέσσερα χρόνια;

Την περίοδο που ξεκινήσαμε να είμαστε ζευγάρι με τον Νίκο, μου είχε συμβεί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός: Έχασα τη μητέρα μου. Δεν ήμουν στην ψυχολογία να λέω «Ξεκίνησα μια νέα σχέση», δεν ήθελα. Ήταν επίσης η ίδια περίοδος που ήρθα στην Αθήνα και δεν ήθελα να προβάλω κάτι για την προσωπική μου ζωή, όταν ο κόσμος δεν είχε μάθει ακόμη καλά καλά τα τραγούδια μου. Δεν ήθελα να βρεθεί ούτε ένας που να πει «Η Κελεκίδου έκανε γνωστή τη σχέση της για να προωθήσει το CD της». Εκείνη η πρώτη περίοδος της σχέσης μας ήταν δύσκολη, λοιπόν, γιατί δεν μπορούσαμε καν να κυκλοφορήσουμε μαζί, να βγούμε κάπου έξω, δεν ήθελα να δω κάπου να γράφεται την επόμενη μέρα «Η σχέση του Κουρκούλη με την Κελεκίδου». Για πολύ καιρό δεν νιώθαμε ελεύθεροι, αλλά, από την άλλη, δεν θέλαμε να δώσουμε κανένα δικαίωμα να μας σχολιάζουν. Εάν δεν είσαι σίγουρος για κάτι 100%, καλό είναι να μην κάνεις ανακοινώσεις.

Είχε σκαμπανεβάσματα η σχέση σας;

Ναι, όπως όλες οι σχέσεις για να μην είναι χλιαρές. Χωρισμούς, όμως, δεν περάσαμε. Θα σου πω κάτι: Με τον Νίκο μάς δένει μια μεγάλη αγάπη. Ποτέ αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν μαλώσαμε, ποτέ δεν τσακωθήκαμε άσχημα, ποτέ δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα ο ένας για τον άλλον, ουδέποτε υψώσαμε τον τόνο της φωνής μας. Κατά καιρούς γραφόταν ότι τσακωθήκαμε και «γι' αυτό δεν δούλεψαν μαζί φέτος». Αυτό δεν ίσχυε ποτέ. Δεν γινόταν να δουλεύω όλες τις σεζόν με τον άνθρωπό μου, χρειαζόμασταν και οι δύο τα διαλείμματά μας. Ξέραμε, όμως, ότι και πάλι θα είμαστε μαζί.

Πώς αντέδρασε ο Νίκος όταν του ανακοίνωσες ότι θα γίνει πατέρας;

Έχασε τα λόγια του. Ήθελα να πάρω μια τούρτα και μέσα σ' αυτήν να βάλω το τεστ που έκανα. Δεν πρόλαβα. Μου λέει «Εσύ δεν τρως γλυκά, τι έπαθες;» και γέλασα. Δεν άντεξα εκείνη την ώρα και του το είπα. Τα συναισθήματά μας εκείνη τη στιγμή ήταν πάρα πολύ έντονα. Εξάλλου, όπως ξέρεις, ο Νίκος είναι πολύ εκδηλωτικός. Τώρα πια κάνει πλάνα για τρεις, όχι για δύο. Μιλάμε πλέον στον πληθυντικό, δεν υπάρχει ούτε «εγώ» ούτε «εσύ», τα πάντα έχουν σχέση με το μωρό.

Θα παντρευτείτε;

Θα γίνει κι αυτό, αλλά αυτήν τη στιγμή προέχει το παιδί. Το μυαλό μας είναι στη γέννηση του παιδιού μας. Να γεννηθεί πρώτα το παιδί και όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους. Παρόλο που είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα, αυτό που πρώτα σκέφτομαι είναι να πάει καλά η εγκυμοσύνη.

Τι λείπει από τη ζωή σου;

Το μόνο που μου λείπει είναι η μητέρα μου. Και, ειδικά τώρα, μου λείπει πάρα πολύ, ακόμη περισσότερο. Κάποιες φορές, όμως, νιώθω ότι την έχω δίπλα μου, ότι με προστατεύει, ότι με βοηθάει, ότι την έχω κοντά μου, κι ας μην είναι. Είναι μια στιγμή που δεν θα μπορούσα να τη φανταστώ χωρίς τη μητέρα μου να είναι στο πλάι μου, αλλά, παρ' όλα αυτά, συνέβη. Τι να κάνουμε; Το παιδί μου, όμως, θέλω να το μεγαλώσω όπως με μεγάλωσε και εμένα εκείνη: Με αρχές, με ήθος, με ειλικρίνεια και να αγωνίζεται για ό,τι κάνει. Ξέρεις, παλιά δεν τα έλεγα αυτά, ίσως γιατί ήμουν πολύ ευάλωτη ψυχικά. Τώρα όμως αισθάνομαι ότι έχω δυναμώσει, ότι έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε και είμαι σίγουρη για αυτούς. Θα ήμουν αχάριστη στη ζωή μου αν δεν χαμογελούσα: Έχω τον Νίκο, την οικογένειά μου και το μωρό που περιμένουμε.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.