Ν. Γερμανού: «Δεν θα τα παρατήσω όλα για τα φράγκα»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

natalia_1256b.jpg«Δεν έχω κάνει καμία επαγγελματική συζήτηση με κανέναν», τόνισε η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» και στην εκπομπή «Gala», διαψεύδοντας τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο καιρό για το μέλλον της. Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πως προτεραιότητά της είναι το κανάλι της Κάντζας και εξέφρασε την πεποίθησή της πως οι Γερμανοί θα θελήσουν να συνεχίσουν την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και τη νέα χρονιά.

Παρακάτω διαβάστε μερικά αποσπάσματα της συνέντευξής της, αναλυτικά:

«Προτεραιότητά μου ο ALPHA»

«Δεν έχω κάνει καμία επαγγελματική συζήτηση με κανέναν. Άλλωστε, το συμβόλαιό μου με τον ALPHA λήγει στο τέλος Ιουνίου. Ό,τι κι αν γίνει όμως, ακόμα και αν υπάρξουν επαγγελματικές συζητήσεις, προτεραιότητα θα έχει ο ALPHA, που, όπως φαίνεται, έχει την πρόθεση αυτό που κάναμε φέτος να το συνεχίσει και του χρόνου. Δεν είναι ο τύπος μου να τα παρατήσω όλα και να φύγω για τα φράγκα», είπε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία, ενώ ακολούθως συμπλήρωσε πως «ο σκοπός των Γερμανών είναι να δυναμώσουν το ψυχαγωγικό μέρος του καναλιού, στο οποίο και ανήκω».

«Συμπαθώ τη Σοφία»

«Τη Σοφία (Αλιμπέρη) την ξέρω ελάχιστα και τη συμπαθώ πολύ. Είναι γελαστή, μιλάει πολύ και σίγουρα θα την καλούσα στην εκπομπή μου, κάτι που είχα κάνει στο MEGA για την εκπομπή "Δεν το πιστεύω". Ήταν πολύ καλή καλεσμένη».

«Έχω απομυθοποιήσει την ομορφιά»

«Ο ιδανικός άντρας για μένα πρέπει να έχει επιμονή, χιούμορ, να με αντιμετωπίζει σοβαρά… ελάχιστες στιγμές και να μπορώ να επικοινωνώ. Παλιά εντυπωσιαζόμουν από άλλα πράγματα, όπως η ομορφιά, την οποία πλέον έχω απομυθοποιήσει και στους άντρες και στις γυναίκες. Μπορεί ο ιδανικός άντρας για μένα να έχει κοιλίτσα και να φαίνεται στα μάτια μου Ρόμπερτ Ντε Νίρο λόγω του μυαλού του!», επισήμανε η παρουσιάστρια, ενώ όσον αφορά τις σχέσεις της με μικρότερους ηλικιακά, ανέφερε: «Δεν κυνηγάω τους νεαρότερους. Έχω περάσει καλά με μεγαλύτερους και με μικρότερους. Η πλειοψηφία όμως των αντρών που με φλερτάρουν είναι μικρότεροι από μένα».

«Στα είκοσι είχα μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συνέντευξή της η Ναταλία παραδέχτηκε πως στα είκοσι χρόνια της είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ωστόσο, όπως φαίνεται, βλέπει με άλλο μάτι πλέον το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Μάλιστα, ομολόγησε πως «όταν πήρα το μωρό της Σίσσυς στα χέρια μου, κατάλαβα ότι είναι μεγαλειώδες αυτό το συναίσθημα»!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.