Είναι μόνη η Νατάσα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

natassa_5554_b.jpgΔιέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες που τη θέλουν κατά καιρούς να βρίσκεται με διάφορους άνδρες στο πλευρό της η Νατάσα Θεοδωρίδου, με δηλώσεις της που δημοσιεύονται στο περιοδικό «OK».

«Με προκαλεί το ψέμα και η φαντασία όσων αποφασίζουν από μόνοι τους να γράψουν κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα και αυτή είναι η καλύτερη αντίδρασή μου», τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια, που βρέθηκε στη Βόρεια Ελλάδα πριν λίγες ημέρες, δίνοντας δύο συναυλίες με την Ηρώ και την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για το «Σπίτι Ανοικτής Φιλοξενίας Γυναικών» Δράμας.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη βία που ασκείται κάποιες φορές σε γυναίκες, λέγοντας: «Αν ένας άντρας προσπαθούσε να ασκήσει βία πάνω μου, θα γινόταν μεγάλη μάχη! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σιωπούσα. Οι γυναίκες που δέχονται βία στο οικογενειακό τους περιβάλλον πρέπει να αντιδρούν. Να μην ντραπούν να κοινοποιήσουν το πρόβλημά τους. Το θεωρώ ανέντιμο για μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς βίας. Δεν αξίζει κανένας τέτοια ζωή. Η βία δεν πρέπει να έχει θέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνται».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.