Θα ασχοληθεί με την πολιτική η Ευγενία Μανωλίδου;

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (1 Ψήφος)

manwlidou_7459967b.jpgΈντονος είναι ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τη φήμη που κυκλοφόρησε ότι η Ευγενία Μανωλίδου πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική, κατεβαίνοντας στις εκλογές ως υποψήφια με το ΛΑΟΣ.

Μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει απαντήσει επισήμως αναφορικά με το συγκεκριμένο σενάριο, ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τη θέλει διακαώς και την προορίζει όχι για τις ευρωεκλογές που έρχονται, αλλά για τις εθνικές εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λέγεται ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση την Ευγενία και πως μετά την επιτυχία της στη «Στιγμή της Αλήθειας» θεωρεί πως θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό χαρτί για το κόμμα του, που θα αποφέρει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων.

Πως βλέπει τώρα το συγκεκριμένο ενδεχόμενο η σύζυγος του Άδωνι; Προς το παρόν την απασχολεί το επαγγελματικό της μέλλον και ύστερα από την φετινή πρώτη χρονιά της στα τηλεοπτικά, περιμένει να δει πού θα βρεθεί τη νέα σεζόν και αν θα παραμείνει στο χώρο. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βλέπει με άσχημο μάτι την ενασχόλησή της με την πολιτική, ενώ την προτρέπει προς αυτή την κατεύθυνση και ο σύντροφός της, που τη θέλει στο πλευρό του και στο Κοινοβούλιο!

Όσο για εμάς; Τόσοι άσχετοι είναι εκεί μέσα, η Ευγενία θα μας πειράξει;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.