Ζαρίφη - Μουτσινάς: «Έχουμε να μιλήσουμε δέκα μέρες…»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

zarifi_moutsinas_2634556b.jpgΤο γεγονός ότι η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Μουτσινάς έχουν κόψει την επικοινωνία τους τον τελευταίο καιρό δεν είναι ψέμα, πράγμα που παραδέχτηκαν και οι δύο σε συνεντεύξεις τους στο «Life Style» και στο «Πολύ Μπλα Μπλα», αντίστοιχα.

«Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί με τον Νίκο. Είχαμε διαφορετική οπτική για την εκπομπή. Πρόβλημα από την άποψη ότι θα βλέπαμε ο ένας τον άλλον και θα φτυνόμασταν, δεν υπήρχε. Πρόβλημα, όμως, ως προς το πώς πρέπει να 'ναι αυτή η εκπομπή, και στον τρόπο που σκεφτόμασταν είχαμε. Ήμασταν διαφορετικής φιλοσοφίας. Ο Νίκος είχε ένα όραμα γι' αυτό το πρωινό. Ένα όραμα που στην αρχή στηρίχτηκε και από το κανάλι και από μένα, άλλωστε ήμουν 6 μήνες σ' αυτό», τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη, που, ερωτηθείς για το αν μιλάει το ίδιο συχνά με πριν με τον Μουτσινά, ξεκαθάρισε ότι «έχω να μιλήσω με τον Νίκο δέκα μέρες. Δεν έχουμε μιλήσει... Εντάξει».

Απ’ την πλευρά του, ο πρώην παρουσιαστής του «Πρωινού Καφέ» απάντησε στα όσα είπε η Ζαρίφη, επισημαίνοντας: «Είναι αλήθεια πως δεν μιλάμε. Έχουμε καιρό να μιλήσουμε, αλλά δεν έχουμε μαλώσει. Με την Κατερίνα ποτέ δεν ήμασταν κολλητοί. Όταν είσαι με κάποιον κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, θες να δεις και κάποιον άλλον μετά. Το ότι έχουμε να μιλήσουμε δέκα μέρες δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε να μιλήσουμε. Εκτός κι αν αυτό εννοούσε και δεν το κατάλαβα. Αν η Κατερίνα έχει να μου πει κάτι θα με πάρει τηλέφωνο, όπως κάναμε και όταν συνεργαζόμασταν. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι αστείο να λένε ότι φταίω εγώ γι' όλα». Μάλιστα, ο Μουτσινάς, αστειευόμενος για τα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό, ρώτησε γελώντας: «Μήπως γδύθηκε κιόλας η Κατερίνα, για να σας δείξει αν τη μαστίγωνα;»

Όσο για την αντικαταστάτριά τους στον «Πρωινό Καφέ», Βίκυ Καγιά, ο Νίκος ανέφερε: «Εύχομαι να πάει πολύ καλά και το εννοώ. Είναι πολύ γλυκιά και είναι κρίμα να μην πάει καλά. Είναι μικρή η σεζόν γι' αυτήν, οπότε, αν βάλει τα δυνατά της, μπορεί να πετύχει πολύ καλό αποτέλεσμα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.