Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Θα έρθω πολύ σύντομα στην Ελλάδα»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

pasxalidou_2949556b.jpgΟργώνει τον… πλανήτη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ταϊλάνδη, μαζί με τον σύζυγό της Γιόχαν και την κόρη της Μελίνα, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές. Όπως υποστήριξε στο περιοδικό «ΟΚ», σκοπεύει να μας επισκεφθεί πολύ σύντομα, ενώ, ερωτηθείς σχετικά, ομολόγησε πως θα ερχόταν πολύ ευχαρίστως μόνιμα στη χώρα μας σε περίπτωση που της γινόταν μια αξιόλογη επαγγελματική πρόταση.

Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξής της, αναλυτικά:

Πώς βρέθηκες στην Ταϊλάνδη;
Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, η Μελίνα, αποφάσισα πως ήθελα να της αφιερώνω χρόνο και να μη χάνω ούτε ένα λεπτό από τα πρώτα της μαγικά χρόνια. Ήθελα να είμαι δίπλα της όταν θα κάνει τα πρώτα της βήματα, όταν θα πει τις πρώτες της λεξούλες, όταν θα χαίρεται και θα χειροκροτάει. Έτσι λοιπόν, μαζί με το σύντροφό μου, τον Γιόχαν Λίντσκογκ, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε για τρεις μήνες στην Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη και το Λάος και να νοικιάσουμε ένα καταπληκτικό σπίτι πάνω στην παραλία, στο Σαμουί, όπου είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενούμε επισκέπτες και φίλους από διάφορες χώρες. Ταξιδέψαμε αρκετά στην περιοχή και εννοείται ότι τον πρώτο λόγο στις μετακινήσεις μας είχε η μικρή Μελίνα. Αρκεί να σου πω ότι τα πρώτα της βήματα τα έκανε στην άμμο. Όταν κοιμόταν η μικρή, εγώ έγραφα το πέμπτο μου βιβλίο, ένα θεατρικό έργο για το κρατικό θέατρο της Στοκχόλμης, και άρθρα για εφημερίδες και περιοδικά. Ο πατέρας της έκανε φωτογραφήσεις, αλλά κυρίως ασχολιόταν μαζί της, γιατί και εκείνος και εγώ θέλουμε να είμαστε από πάνω της και χαιρόμαστε να τη βλέπουμε να μεγαλώνει.

Πώς είναι το 24ωρό σου εκεί;
Ξυπνάω πολύ πρωί, γύρω στις έξι, γιατί τότε ξυπνάει και η μικρή και θέλει παιχνίδια. Κατεβαίνουμε στην παραλία, όπου της δίνω το γάλα της, χαζεύει τους ψαράδες και παίζει με την άμμο. Μας αρέσει πολύ να τραγουδάμε δυνατά σε μια ερημική παραλία που είναι κοντά στο σπίτι. Οι μέρες μας στην Ταϊλανδή περνούν αρμονικά και τρυφερά. Η αλήθεια είναι ότι το φαγητό δεν της αρέσει πολύ και δίνω καθημερινά μάχη γι’ αυτό, κατά τα άλλα όμως όλα είναι εύκολα. Κυκλοφορεί γυμνή συνεχώς, κάνει μπάνια και της αρέσει πολύ το περιβάλλον εκεί, γιατί είναι ιδανικό για παιδιά. Βέβαια, όταν ήμαστε στη Σιγκαπούρη, όπου πήγαμε για να δω κάποιους φίλους αλλά και για επαγγελματικούς λόγους σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, δεν ήταν το ίδιο ευχάριστα τα πράγματα για τη Μελίνα. Πήγαμε σε ένα φημισμένο ζωολογικό κήπο που υπάρχει εκεί και έτυχε να πέσει κεραυνός πάνω σ’ ένα δέντρο, μισό μέτρο από εκεί που καθόμαστε. Εννοείται ότι το παιδί έπαθε σοκ, όπως και όλοι μας. Ήταν φρικτό! Ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα. Φύλακα άγγελο είχαμε. Τα μαζέψαμε και φύγαμε!

Τι σου λείπει περισσότερο από την Ελλάδα;

Οι φίλοι μου, το φως και η θάλασσα.

Έχετε αποφασίσει πότε και πού θα γίνει η βάφτιση της μικρής;
Όχι, ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει πού και πότε. Τώρα που ο πατέρας της έχει πάρει άδεια από τη δουλειά του για οκτώ μήνες, έχουμε σκοπό να ταξιδέψουμε. Μετά την Ασία, σειρά έχει η Γαλλία, όπου σκοπεύουμε να περάσουμε τρεις μήνες στο Riviera Cap Ferrat και στη συνέχεια θα πάμε στη Νέα Υόρκη. Ενδιάμεσα βέβαια θα ερχόμαστε και στην Ελλάδα, καθώς κάνω έρευνα για το καινούργιο μου βιβλίο.

Ξέρω ότι είστε φίλες με την Έλενα Παπαρίζου. Έμαθες τι συνέβη στην οικογένειά της;

Ναι, δυστυχώς το έμαθα και λυπάμαι πολύ. Ο πατέρας της Έλενας ήταν πολύ αξιόλογος, ζεστός, γλυκός άνθρωπος, γεμάτος ζωή. Πάντα προτιμούσε να πει μια καλή κουβέντα, να χορέψει, να γλεντήσει. Ήταν αυτό που λέμε όμορφος άνθρωπος! Τη θυμάμαι την περηφάνια και τη χαρά που ένιωσε στο Κίεβο, όταν η Έλενα έφερε στην Ελλάδα την πρώτη θέση. Ευχαρίστησε τους πάντες, παρόλο που η κόρη του ήταν αυτή που έκανε το θαύμα και χάρισε στην Ελλάδα τη νίκη! Ευτυχώς, η Έλενα έχει δίπλα της πολλούς ανθρώπους που την αγαπούν και βέβαια τον Τόνυ, που είναι υπόδειγμα συντρόφου.

Θα ερχόσουν μόνιμα στην Ελλάδα αν είχες μια αξιόλογη επαγγελματική πρόταση;
Για μια αξιόλογη επαγγελματική πρόταση θα πήγαινα και στο Κατμαντού, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, που είναι η πατρίδα μου. Η Ελλάδα μού έχει προσφέρει πολλές χαρές και χαίρομαι που μαθαίνω ότι και το καινούργιο μου βιβλίο, το Τaxi, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Ψυχογιός, πάει πολύ καλά! Να είσαι σίγουρος ότι θα έρθω πολύ σύντομα στην Ελλάδα. Προς το παρόν όμως θα πεταχτώ μέχρι τη Σουηδία, μια και έκανα το ντεμπούτο μου και στον κινηματογράφο, στη μεγαλύτερη σουηδική παραγωγή που έγινε ποτέ, σε μια ιστορία που βασίστηκε στο best seller του Stieg Larsson. Υποδύομαι μια δημοσιογράφο και μου άρεσε πολύ που με είδα στη μεγάλη οθόνη, γιατί όταν γυριζόταν η ταινία ήμουν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης μου και μου έφερε στο μυαλό μνήμες από εκείνη την υπέροχη περίοδο της ζωής μου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.