Μπέττυ Μαγγίρα: «Σκοπεύω να κάνω παιδί»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

mpetty_maggria_3848566b.jpgΤην πρόθεσή της να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, εξέφρασε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «In Style» η Μπέττυ Μαγγίρα. Παράλληλα, έκανε λόγο και για τη σχέση της με τον πολίστα Δημήτρη Μάζη, τονίζοντας πως ο γάμος βρίσκεται στα μελλοντικά σχέδιά τους (δεν έκανε λόγο για χρονική περίοδο, ωστόσο φημολογείται πως αυτό θα συμβεί εντός του 2009).

«Μου αρέσουν τα κορίτσια επειδή νιώθω ότι είναι πιο κοντά σε εμάς τις γυναίκες. Το να κάνω ένα παιδί το έχω βάλει ήδη σε εφαρμογή», τόνισε η Μπέττυ, για να συνεχίσει λέγοντας: «Με τον Δημήτρη σκοπεύουμε, όπως όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή, να κάνουμε ένα γάμο και ένα ωραίο πάρτι και να το ευχαριστηθούμε».

Για το κρυφό ταλέντο της, ανέφερε: «Ανέκαθεν μπορούσα να γράψω πολύ εύκολα ποιήματα και σλόγκαν. Δηλαδή μπορώ να φτιάξω εύκολα πράγματα με ομοιοκαταληξία. Και μότο. Το γράψιμο κειμένων άρχισε να μου βγαίνει όταν ξεκίνησα να παρουσιάζω την εκπομπή Mega Star».

Για τη χημεία της με Ματθίλδη, επισήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι από μικρές είχαμε πολύ καλή χημεία και επικοινωνία με τη Ματθίλδη, αν και είμαστε τελείως διαφορετικές. Η Ματθίλδη είναι η πηγαία καλλιτέχνις και ηθοποιός που βιώνει τους ρόλους και εγώ είμαι το showgirl και πιο εμπορική, που ξέρω τι θα πουλήσει στον κόσμo».

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν παρέλειψε να μιλήσει φυσικά για τη Eurovision και περί των δυσκολιών της προετοιμασίας: «Η περισσότερη δουλειά είναι στο στάδιο. Κάνουμε αρκετές πρόβες ολόκληρη την τελετή και πρέπει όλα να γίνουν με μαθηματική ακρίβεια. Η ΕΡΤ γράφει όλα όσα λέμε στις πρόβες και, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά την ώρα της κανονικής μετάδοσης, θα παίξουν αμέσως σε playback αυτό που έχουν ήδη μαγνητοσκοπήσει. Οπότε όλα πρέπει να έχουν ειπωθεί κατά γράμμα και να μην αλλάξει ούτε μία λέξη. Δεν είναι καθόλου απλό όσο φαίνεται. Έχω 25 δευτερόλεπτα για τον κάθε διαγωνιζόμενο, μέσα στα οποία θέλω να πω στοιχεία που να ενδιαφέρουν τον τηλεθεατή. Έτσι, παίρνω όλες τις πληροφορίες και βγάζω ένα κειμενάκι αυστηρά 25 δευτερολέπτων».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.