Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ…»

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (6 Ψήφοι)

iliadi_649495b.jpgΠέντε μήνες μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για πρώτη φορά σε συνέντευξή της για τον εφιάλτη που έζησε εκείνη τη βραδιά, αλλά και για τα «σημάδια» που είχαν προηγηθεί. Παρακάτω διαβάστε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε στο περιοδικό «Nitro», αναλυτικά:

«Εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν τα έχασα. Προσπάθησα να καλέσω το ασθενοφόρο και την αστυνομία. Ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. Σου λέω ότι δεν τα 'χασα, γιατί, αφού δέχτηκα τη σφαίρα στο πόδι -που την ένιωσα σαν κάψιμο, δεν κατάλαβα τι ήταν-, αμέσως μετά είδα μια σφαίρα να περνά από το πρόσωπό μου.

Ένιωσα όλη τη γλώσσα μου να καίει και τη στιγμή που ανέβαινα τα σκαλιά, για να μπω μέσα να ζητήσω βοήθεια, δεν μπορούσα πια να πατήσω το πόδι μου και έπεσα κάτω. Προσπαθούσα να δω αν η γλώσσα μου έχει κοπεί, για να δω αν θα μπορέσω να μιλήσω στον άνθρωπο που ήταν μέσα και να του πω ‘φώναξε ασθενοφόρο'. Ήθελα να πάω κοντά στον Μπάμπη και δεν μπορούσα, εκείνη τη στιγμή ήμουν απλά ένα τρομαγμένο ζώο. Κι ένιωσα ότι μας χωρίζουν.

Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Μπάμπης δεν ζούσε. Έλεγα τώρα μας χωρίζουνε, τι θα κάνω, πώς θα το αντέξω. Από τη στιγμή που με πήρανε με το ασθενοφόρο, “ξαναβρεθήκαμε” όταν ανεβήκαμε στην Καβάλα μαζί. Μπροστά ήταν ο Μπάμπης, και πίσω εγώ με το αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι τελείωσε η ζωή του τόσο βίαια.

Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Πολύ πιο εύκολα θα αντιμετωπίσω τη ζωή μου χωρίς τον Μπάμπη, παρά το πόσο άσχημα και βίαια έφυγε και πόσο τρομοκρατήθηκε. Αυτό είναι που με πονάει πιο πολύ. Βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι που μου είπανε “δες ένα ψυχολόγο”. Δεν ένιωσα την ανάγκη»,
είπε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια για τη νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου.

Επίσης, στη συνέντευξή της έκανε λόγο και τα «σημάδια», που προμήνυαν ότι ακολούθησε. Συγκεκριμένα, είπε ότι ο γιος της Μπαμπίνος έσπασε τον καθρέφτη της κρεβατοκάμαρας καθώς έπαιζε, ενώ μίλησε και για δύο εφιάλτες που είχε δει πριν από το τραγικό συμβάν.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.