Σίσσυ Χρηστίδου: «Τον Αύγουστο ντύνομαι νύφη»

4.4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.40 (5 Ψήφοι)

sissy_182834b.jpgΠιο ευτυχισμένη από ποτέ εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου σε συνέντευξή της σε κυριακάτικο έντυπο, διαψεύδοντας όλα όσα λέγονται για χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και ανακοινώνοντας ότι θα ντυθεί νυφούλα το καλοκαίρι (έχει κάνει ήδη πολιτικό γάμο). Παράλληλα, η παρουσιάστρια έδωσε προτεραιότητα στο Alpha όσον αφορά το επαγγελματικό της μέλλον, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του καναλιού.

Παρακάτω τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τα όσα είπε, αναλυτικά:

«Τον Αύγουστο ντύνομαι νύφη και παντρεύομαι με τον Θοδωρή σε ένα μικρό εκκλησάκι στη Χαλκιδική. Έχω ήδη διαλέξει το νυφικό που θα φορέσω. Είναι απλό και πολύ όμορφο, με την υπογραφή του σχεδιαστή Κωνσταντίνου Ζούλια. Μετά την τελετή το γλέντι θα γίνει σε beach bar, με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή, τον γιο μας και τους φίλους μας», λέει η Σίσσυ και συνεχίζει: «Παντρευτήκαμε στις 14 Απριλίου. Θέλαμε όμως να έχουμε και την ευλογία του Θεού. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αλλά και για τις οικογένειές μας».

Για τις φήμες περί χωρισμού της: «Έλα Χριστέ και Παναγιά! Μα είναι δυνατόν; Απορώ πώς διέρρευσε κάτι τέτοιο. Αυτό με θυμώνει πάρα πολύ. Δεν ασχολούμαι, αλλά δεν μπορεί να είμαι αναίσθητη. Αυτό που αφορά την οικογένειά μου είναι κάτι που θέλω να το έχω για τον εαυτό μου και, όπως καταλαβαίνεις, όταν κάποιος πάει να το χαλάσει δεν μπορώ να μείνω απαθής. Θυμώνω! Γράφονταν πολλά από την εποχή που ήμασταν απλά ζευγάρι. Τότε δεν με πείραζε ιδιαίτερα. Τη στιγμή όμως που με τον Θοδωρή κάναμε οικογένεια, υπάρχει πια και ένα παιδί και θα ήθελα να πω σε κάποιους -που δεν το κάνουν- ότι οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί.

Δεν πήρε κανείς ούτε καν να με ρωτήσει, όπως κάνεις εσύ, αν ισχύει κάτι τέτοιο. Όταν το διάβασα, καταλαβαίνεις… έξω φρενών έγινα! Και σκέφτηκα το εξής: Αν το παιδί μου ήταν επτά χρονών, ας πούμε, και πήγαινε σχολείο και του έλεγαν οι συμμαθητές του ότι οι γονείς σου χώρισαν… Πραγματικά ένιωσα ότι δεν ήξερα τι θα έπρεπε να κάνω… Οι γονείς μου, όπως και του Θοδωρή, δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρωτήσουν οτιδήποτε γιατί απλά ξέρουν, βλέπουν, κατανοούν ότι είμαστε ευτυχισμένοι. Ακόμη κι αν ανακυκλώθηκε ο υποτιθέμενος χωρισμός μας, ακόμα κι αν έγινε μέχρι και διαφημιστικό spot, όχι, δεν χωρίσαμε!».

Για τα επαγγελματικά της σχέδια: «Προτεραιότητά μου είναι ο Alpha. Δεν έχω λόγο να θέλω να φύγω, σου μιλώ πολύ έντιμα. Πάντως το συμβόλαιό μου λήγει φέτος. Συνεπώς θα πρέπει να συζητήσουμε από την αρχή με το κανάλι. Δεν έχω μιλήσει ακόμη και απ’ ότι ξέρω ούτε και η Ναταλία. Ξέρεις… Λίγο η αναμπουμπούλα στο κανάλι, λίγο οι αλλαγές… θα δείξει».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.