Σοφία Αλιμπέρτη: «Θέλω να κάνω πλαστική»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

aliberti_8346485b.jpgΥπέρ των πλαστικών επεμβάσεων τάχθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Όμορφος κόσμος». Μάλιστα, η παρουσιάστρια όχι μόνο βλέπει θετικά το ενδεχόμενο της πλαστικής, αλλά, όπως αποκάλυψε, ψάχνει ήδη για έναν καλό πλαστικό χειρουργό!

«Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων και αυτό το διάστημα κάνω κάστινγκ για γιατρό. Ψάχνω να βρω ποιος είναι ο καλύτερος, το έχω πάρει απόφαση. Δε νομίζω ότι είναι ταμπού η πλαστική και εμείς είμαστε άνθρωποι που εκτιθέμεθα στο γυαλί. Αν θες να συνεχίσεις να έχεις καριέρα, πιστεύω ότι ο κόσμος δε σου φταίει σε τίποτα να σε βλέπει γριούλα...».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει ποτέ μπότοξ γιατί δεν της αρέσει το αποτέλεσμα, ωστόσο εμφανίστηκε πρόθυμη να αφεθεί στο νυστέρι ενός ειδικού.

Από κει και πέρα, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, δηλώνοντας... ελεύθερη κι ωραία αυτή την περίοδο. Όσον αφορά τώρα τη σχέση της με τον πρώην αγαπημένο της Αλέξανδρο Παρθένη, επισήμανε πως οι δυο τους δεν πρόκειται να είναι ξανά πλέον ζευγάρι, ενώ αποκάλυψε επίσης πως εκείνος επιθυμούσε να κάνουν παιδί, κάτι που συγκρουόταν με τα δικά της «θέλω»…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.