Ολυμπίου και Χατζηγιάννης σχεδιάζουν τον γάμο τους

3.8 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.80 (10 Ψήφοι)

Ολυμπίου και Χατζηγιάννης σχεδιάζουν τον γάμο τους

Μπορεί οι κακές γλώσσες να συνεχίζουν να λένε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου τσακώνονται, χωρίζουν και διάφορα τέτοια, αλλά, όπως έχουμε γράψει πριν αρκετούς μήνες και επιβεβαιώνει με τη σειρά της σήμερα η εφημερίδα «Espresso», το ζευγάρι προετοιμάζεται για γάμο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Δέσποινα απάντησε αρνητικά σε όλες τις επαγγελματικές προτάσεις που της έγιναν για τον ερχόμενο χειμώνα, δίνοντας παντού την ίδια απάντηση: Ότι δηλαδή παντρεύεται!

Ένας από εκείνους που έσπευσε να «κλείσει» την τραγουδίστρια για του χρόνου ήταν και ο επιχειρηματίας του «Βarbarella live» στη Θεσσαλονίκη, επιθυμώντας φυσικά να συνεχιστεί η φετινή επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών, ωστόσο εκείνη δεν δέχτηκε και ακολούθως τον ενημέρωσε για τα ευχάριστα…

Θα φάμε κουφέτα και από τη Φαραζή;

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, να ανέβουν τα σκαλοπάτια της εκκλησίας ετοιμάζονται και η Σοφία Φαραζή με τον σύντροφό της Μάνο. Η τηλεοπτική Λίτσα και ο σύντροφός της, που είναι φροντιστής κι εργάζεται σε παραγωγές τηλεοπτικών σίριαλ, αποφάσισαν, λέει, μετά από δύο χρόνια σχέσης να ενωθούν επιτέλους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Άντε, παιδιά, τέτοια ν’ ακούμε! Η ώρα η καλή!..

Σχόλια (20)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Μηπως ξερετε ποτε θα παντρευτει ο Χατζηγιαννης; Εννοω μηνα και χρονια. Και καμια καλη ιστοσελιδα του Μιχαλη. Ευχαριστω:D:-)

Αννα
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δεν έχει ειπωθεί ακόμα πότε ακριβώς αλλά ακούγεται για χειμώνα. Ωραία σελίδα για τον Χατζηγιάννη είναι η επίσημη: http://www.michalishatzigiannis.gr/ Έχει αρκετές πληροφορίες - νέα και πολύ καλό layout! enjoy!!!!!! ;-)

Χάρης Περτέσης
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΥΤΟΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ,ΤΡΟΜΕΡΑ sexy ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΟΣ,ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΝΑΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!ΤΙ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ??????ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟΝΑ,ΚΟΛΟΓΡΙΑ 45ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΧΩΡΙΣΕ ΤΗ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣΕ ΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ,ΤΙ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕΣ?????ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΝΑΙ,ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ,ΑΦΩΝΗ ΚΙ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ,ΥΠΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕΛΙΝΑ
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

eisai kouklos eisai 8eos ta exeis ola.parata tin.dn sou kanei.i love you!min tin pantreyteis gt esfaxa se.einai mia vlammeni.einai ili8ia akoma na to katalaveis???????pantrepsou emena. an me gnwriseis 8a me erwteuteis sigoura.!!!!!!!!!!eimai mia 8ea enw aytiiiiiiiii:-);-);-):sad:einai to anti8eto mia patsaoura. ayta eixa na sou pw koukle mou.......bye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rafaella
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

mixalh mou esu eisai enas paidaros enas 8eos enas kouklos exeis kormara eisai tleios!!!!!!!!!!!!Enw auth h sixamenh h vromiara einai mia hli8ia einai..........otan akouw h lew to onoma ths vgazw spirakia kai pa8enw anatrixiles!einai mia 3ediantroph kai einai xriste einai mia patsavoura 45ara!agorakla mou :-* esu eisai enas 8eos kai auth einai mia....!!!!!!!!!kai an kaneis thn vlakeia kai thn valakeia kai thn pantreuteis giati se exeis periplanepsei otan esu 8a megalweis ligo pou exeis xronia akoma;-):D:-) auth 8a exei ftasei 50 xronwn kai otan 8a erxetai dipla sou 8a fovase na thn filiseis giati 8a fovase min tis vgei h masela!!lipon egw auta h8ela na sou pw kai na ta katalaveis grigora kai min thn pantreuteis!!!!!ena 8a sou pw eisai kouklos, manari ,8eos kai talantara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se agapw pl pl pl pl pl........!!byebyebye:-*:-*:-*

mixalhhhhhhh eisai 8eos!!!!!!!!
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

TA MATHATE TI EKANE O KWLOPAIDARAS STH SYRO?
40 LEPTA GIA 20 EYRW, TI NA PERIMENEIS APO TON KWLOKYPRIO?

Τασος
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ!ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ,ΚΟΥΚΛΟΣ,ΜΑΝΑΡΟΣ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΓΡΙΑ!

ΜΕΛΙΝΑ
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

oxi melina den ta epestrepse ola ta lefta,ta misa tou eisitiriou 10E gia misi ora sinaulia pou eprepe na xanaginei se alli imerominia,alla otan tis diorganonoun oi idioi siga min provoun se exoda,tora gia to allo me tin olimpiou mallon gia tin mostra tis igious sxeseis tin exei,i men gia tin dimosiotita kai oikonomiki reustotita o de gia kalipsi psinaki tasis.8)

motzos
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

mixali eisai theos simphono me tus proigoumenes eidika me tin melina ;-)esy eisai poly sexy.Pos borei esy enas antraklas me autin
diladi eleos esy enas theos ,enas kouklos ,enas teleies ,ena manariiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mixali se latrevo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

αννα
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Στα μαχαίρια καλλιτεχνικό ζευγάρι λόγω αθέτησης συμφωνίας


Στα μαχαίρια βρίσκονται δημοφιλής τραγουδιστής και η πασίγνωστη συνάδερφός του.

Ο λόγος για τους περισσότερους είναι ερωτικός, όμως για τους καλά γνωρίζοντες πρόκειται για αθέτηση συμφωνίας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θέλοντας να κρύψει τη σεξουαλική του ιδιαιτερότητα πρότεινε στην λιγότερο γνωστή τότε συνάδερφό του, να παραστήσει την αγαπημένη του, με αντάλλαγμα την επαγγελματική καταξίωση.

Η κοπέλα που αγωνιζόταν χρόνια χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, δεν δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί την πρόταση, αφού με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, πέρα από την αγάπη τους για τη μουσική, τους έδενε και μια πολύχρονη φιλία.

Όλα μεταξύ τους κυλούσαν ομαλά χωρίς κανείς να καταλάβει το μεγάλο τους μυστικό. Ακόμα και οι οικογένειές τους μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος σύντομα θα οδηγούνταν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Όλα αυτά, πριν στη ζωή της γυναίκας μπει νεαρός επιχειρηματίας.

Στα μάτια του επιχειρηματία η τραγουδίστρια συνάντησε την πραγματική ευτυχία, ξεχνώντας σε μια νύχτα τη συμφωνία της με τον τραγουδιστή.

Αν και αρχικά αρκούταν σε πριβέ ραντεβού, χωρίς να δώσει καμιά λαβή, στη συνέχεια άρχισε τις δημόσιες εμφανίσεις μοστράροντας το νέο αγαπημένο της δεξιά κι αριστερά και κάνοντας έξαλλο τον τραγουδιστή, ο οποίος διατυμπάνιζε τα κοινά σχέδιά τους περί γάμου.

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό αναγκάστηκε να της κρούσει τον κώδωνα του…κινδύνου μήπως και τη συναιτήσει. Της εξήγησε πως θα πρέπει να κρατά κρυφή την προσωπική της ζωή και να προσπαθήσει να μη τον εκθέτει κυκλοφορώντας δημοσίως με άλλους άντρες.

Αν κι εκείνη του ζήτησε συγγνώμη, υποσχόμενη πως θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική, δεν κράτησε το λόγο της. Δε δίστασε μάλιστα να φωτογραφηθεί με τη νέα σχέση της κάνοντας τον αγαπημένο τραγουδιστή να ξεσπάσει.

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο της τραγουδίστριας, ο για το… θεαθήναι σύντροφός της, την επισκέφτηκε απρόσκλητα στο σπίτι και της επιτέθηκε ξεσηκώνοντας όλο το οικοδομικό τετράγωνο.

«Ήταν εκτός εαυτού…» αποκαλύπτει. «Την έσπρωχνε και την απειλούσε πως θα την καταστρέψει που τον γελοιοποίησε. Ευτυχώς που δεν ήταν μόνη της και κάποιο ψυχραιμότερο πρόσωπο βοήθησε ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μέχρι που εκείνη αναγκάστηκε να του πει πως αν την ξαναενοχλήσει, θα τον μηνύσει και θα δημοσιοποιήσει τα πάντα για την προσωπική του ζωή, καταστρέφοντας το μύθο που έχουν πλάσει γύρω από το όνομα του εκατοντάδες θαυμάστριες. Αυτό τον έκανε κάπως να μαζευτεί και να της πετάξει ένα ξερό «δεν τελειώσαμε» αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτός θα έχει την τελευταία κουβέντα…».

Ερωτούμενο πάντως το ζευγάρι για τη σχέση του, υποστηρίζει ότι διανύει περίοδο κρίσεως, χωρίς ο άντρας να αποκλείει το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Όσο για την κοπέλα, προσπαθεί να ξεχάσει και να απολαύσει τη νέα της ζωή, έστω και αν αυτό της κοστίσει επαγγελματικά...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ!
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ
Φόρτωση Περισσότερων

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.