Ηλίας Ψινάκης: «Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ ξανά με τον Ρουβά»

4.1666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.17 (6 Ψήφοι)

psinakis_6293456b.jpgΆκρως απολαυστικός και αποκαλυπτικός όσο ποτέ άλλοτε ο Ηλίας Ψινάκης, που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αξίζει να το δεις» της Τατιάνας Στεφανίδου, καταναλώνοντας πολύ από το χρόνο του μιλώντας για τον Σάκη Ρουβά. Ο γνωστός μάνατζερ έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για το πώς έγινε η πρώτη γνωριμία τους, για τη διακοπή της συνεργασία τους που ήρθε ύστερα από 16 χρόνια, αλλά και φυσικά για την 7η θέση που πήρε ο τραγουδιστής στη Eurovision.

Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία από τα όσα είπε ο Ψινάκης, αναλυτικά:

Για τη γνωριμία τους: «Είχα πάει στην Κέρκυρα με την Έλενα Ναθαναήλ και τον Τάσο Μητρόπουλο. Ένα βράδυ πήγαμε στα μπουζούκια, όπου τον γνώρισα. Ο Σάκης ήταν τρομερά λαμπερός από τότε. Τραγουδούσε Έλβις Πρίσλεϊ και η Έλενα ενθουσιάστηκε. Ήρθε να τη χαιρετήσει και έτσι γνωριστήκαμε. Μου τράβηξε την προσοχή το ότι ο άνθρωπος το 'χει και είναι φαινόμενο. Κάποια στιγμή, όταν κάναμε παρέα, είχαμε μπει σε ένα αυτοκίνητο με τη Λάσκαρη και τον Ρουβά και τρακάραμε. Με τη Ζωή Λάσκαρη σπάσαμε τα μούτρα μας. Ο Σάκης με βοήθησε τον πρώτο καιρό που ήμουν ψιλοανάπηρος και κάπως έτσι αποφάσισα να τον μανατζάρω».

Για τα όσα γράφονταν από τον Τύπο και τα προβλήματα που του δημιούργησαν τα δημοσιεύματα στην προσωπική του ζωή: «Κάποια στιγμή έγραψαν ότι παντρευτήκαμε με τον Σάκη και δεν το περίμενα ότι θα έκραζαν και εμένα. Ο άνθρωπος που μου άνοιξε τα μάτια τότε ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ήταν μεγάλο το σκάνδαλο τότε, σε σημείο που μπαίναμε σε εστιατόρια και σταματούσαν να τρώνε. Είχαν γράψει ότι παντρευτήκαμε στην Ολλανδία με κουμπάρα τη Λάσκαρη. Είχα τρομερό πρόβλημα τότε στην οικογένειά μου. Έπρεπε ή να σηκωθώ να φύγω ή να μείνω να το αντιμετωπίσω. Ο Σάκης μου είπε "καλά τι σε νοιάζει; Εσύ δεν έλεγες ότι το μόνο που μετράει είναι να λένε σωστά το όνομά σου;". Αντί να πανικοβληθεί ο Σάκης, πανικοβλήθηκα εγώ γιατί αντιμετώπισα οικογενειακό πρόβλημα.  Σε μία δεξίωση που είχε κάνει η Μελίνα Μερκούρη ήταν εκεί ο Παπανδρέου. Ποτέ δεν είχα κάτι περισσότερο από τα τυπικά, αλλά κάποια στιγμή μου είπε ότι έπρεπε να έχω υπόψη μου πως ένα σκάνδαλο καλύπτεται μόνο με ένα μεγαλύτερο».

Για την… ιστορική πια φούστα που είχε φορέσει ο Σάκης πριν μερικά χρόνια: «Είχαμε πάει μια εκδρομή με τον Valentino, όπου του είπα να ράψει κάτι για τον Σάκη και δέχτηκε. Τη στιγμή εκείνη βγήκε ο Ρουβάς από το σκάφος φορώντας μία πετσέτα και ο Valentino σκέφτηκε να του σχεδιάσει μία φούστα που από πίσω θα μοιάζει με παντελόνι. Ο Σάκης δέχεται να κάνει οτιδήποτε, αρκεί να υπάρχει λόγος. Είπε λοιπόν πως αν υπάρχει concept, φυσικά και θα βάλει τη φούστα. Επειδή όμως ήξερα ότι θα μας σκίσουν αν ο Ρουβάς φορούσε φούστα, γι' αυτό και εγώ κάλεσα τον Valentino στην πρεμιέρα».

Για την 7η θέση στη Γιουροβίζιον: «Είναι ανήθικο και ανέντιμο να μιλάμε εκ των υστέρων και να κρίνουμε μια κίνηση και μια ενέργεια που έκανε ο Σάκης χωρίς να πληρωθεί. Το έκανε για τη χώρα του όπως και το 2004. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι τι έγινε το 2004 και όχι τώρα, αφού δεν ήμουν εκεί. Όσο ήταν στη Μόσχα μιλούσα με όλη την ομάδα του αλλά όχι τόσο πολύ με τον ίδιο. Άλλωστε, ο Σάκης ήταν στο μάτι του κυκλώνα. Ήξερα ότι δεν είχε καθόλου χρόνο».

Για τη διακοπή της συνεργασίας τους: «Ο Σάκης μεγάλωσε, έπρεπε να κάνει οικογένεια, να παντρευτεί, να κάνει την καριέρα του, να πάει στην Αμερική να κάνει μαθήματα και να παίξει σε ταινίες και τέτοια. Εγώ δεν είμαι να τρέχω στην Αμερική και να κρατάω τις κρεμάστρες του Σάκη. Όταν μεγαλώνεις, κάποια στιγμή ωριμάζεις και θέλεις να κάνεις τη ζωή σου. Δεν θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ με τον Ρουβά. Έκανα αυτές τις αηδίες με την τηλεόραση και δεν θα γινόταν να είναι ο μάνατζερ σταρ σαν τον καλλιτέχνη. Δεν γίνεται να μου το ζητήσει, ούτε να γίνω μάνατζέρ του πια. Νομίζεις ότι αν ξανασυνεργαστούμε υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε την ίδια επιτυχία με τότε; Φαντάσου να πάμε κάπου και ο μάνατζερ να δίνει αυτόγραφα; Είναι δυνατόν αυτός που κρατάει τις κρεμάστρες να δίνει αυτόγραφα όπως ο καλλιτέχνης;».

Για τη σχέση που διατηρούν πλέον: «Η σχέση μας είναι μια χαρά. Επί 16 χρόνια πέρασα καταπληκτικά με τον Ρουβά, πολύ ευτυχισμένα και έντονα. Είμαι σχεδόν 60 χρονών και 16 χρόνια που πέρασα με τον Ρουβά είναι πολλά. Ο Ρουβάς μου 'χει κάνει καλό σε πολλά πράγματα. Έχει προσπαθήσει να με μάθει να μην ασχολούμαι με τους άλλους. Παλιά αν με έθαβε κάποιος θα έβαζα στόχο να τον καταστρέψω. Ο Σάκης όμως μου έμαθε να μη δίνω σημασία. Η σχέση μου μαζί του και με τη γυναίκα του είναι πολύ φιλική. Βλεπόμαστε σε γιορτές, γενέθλια, Χριστούγεννα και τέτοια. Δεν είναι τυπικές όμως».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.