Έλαβε τέλος το ειδύλλιο για Πάριο-Παλαιολόγου;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

parios_palaiologou_b.jpgΟ μεγάλος έρωτας μεταξύ Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και Γιάννη Πάριου έφτασε στο τέλος του, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Ciao».

Το ζευγάρι φέρεται να έχει χωρίσει εδώ και πολλές μέρες και αιτία αυτής της εξέλιξης, λέει, ήταν η φθορά που υπήρξε στη σχέση. Ενάμισης χρόνος ήταν μάλλον μεγάλο χρονικό διάστημα για τον αοιδό και την ηθοποιό, με τους καβγάδες το τελευταίο διάστημα να έχουν μπει σε ημερήσια διάταξη.

Έτσι, κάποια στιγμή, βλέποντας ότι δεν πήγαινε άλλο αυτή η κατάσταση, κάθισαν να συζητήσουν και αποφάσισαν ότι το καλύτερο και για τους δύο ήταν να το λήξουν εδώ το πράγμα, ήρεμα και πολιτισμένα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Αλεξάνδρα μετακόμισε ήδη από το σπίτι του πρώην συντρόφου της στο δικό της και πλέον προσπαθεί να ξεκινήσει πάλι τη ζωή της από την αρχή. Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, ποτέ μη λες ποτέ, ωστόσο, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι είχαμε ξαναδεί το ίδιο έργο πέρυσι, μάλλον το συγκεκριμένο σενάριο δεν θα πρέπει να θεωρείται τόσο πιθανό…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.