Κ. Παπουτσάκη: «Δεν θα κάνω τηλεόραση του χρόνου»

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (1 Ψήφος)

papoutsaki_344568b.jpgΜπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να μην έχει δεχθεί τόσο καλές κριτικές για το «Έχω ένα μυστικό», όπου υποδύεται την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή «Κους Κους», δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή της να αναλάβει το ρόλο.

«Πληγώθηκα, στεναχωρήθηκα, θύμωσα, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Αντίθετα, δούλεψα με μεγαλύτερο πάθος. Δεν έχω συνηθίσει να κάνω πίσω γιατί αγαπώ αυτή τη δουλειά και τη σέβομαι. Δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου. Ίσως φευγαλέα είπα ότι το 'χω μετανιώσει αλλά στην ουσία όχι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα.

Όσο για εκείνους που την κατηγορούν ότι έχει ψωνιστεί και το «παίζει» Αλίκη στην πραγματική ζωή της, η δημοφιλής ηθοποιός επισήμανε: «Δεν έχω κανένα ψώνιο να παραστήσω την Αλίκη στη ζωή μου. Ούτε είμαι ένας άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα που προσπαθεί να αγκιστρωθεί από κάποιον άλλον και να παρομοιάσει την καριέρα του με ενός άλλου ανθρώπου. Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος και όχι μια τύπισσα που την έχει δει Αλίκη».

Τέλος, αναφορικά με τα επαγγελματικά της σχέδια, η ηθοποιός είπε: «Δεν θα κάνω τηλεόραση του χρόνου. Είμαι ευγνώμων που μου ανατέθηκε αυτός ο ρόλος. Δεν θα μπω στη διαδικασία ότι ο ρόλος με στιγματίζει, ότι μπορεί να μου κάνει κακό κλπ. Απλά, δεν θέλω σ' αυτή τη φάση να κάνω τηλεόραση. Όταν είπα ναι σε αυτό το ρόλο, ήταν και μία παράλληλη απόφαση να μην κάνω τηλεόραση την επόμενη σεζόν».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.