Εύη Βατίδου: «Ήμουν πετυχημένη και πριν γνωρίσω τον Κούγια»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

vatidou_2935667b.jpgΜετά από αρκετούς μήνες που ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου είχαν σταματήσει να απασχολούν την κοινή γνώμη με τις αντιδικίες και… τηλεοπτικές κοκορομαχίες τους, η ένταση φαίνεται πως επανήλθε μεταξύ των δύο. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε συνέντευξη του γνωστού ποινικολόγου σε κυριακάτικη εφημερίδα όπου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι εκείνος ήταν που χώρισε την πρώην σύζυγό του και πως τον χρησιμοποίησε για να χτίσει καριέρα. Σχεδόν αμέσως, ήρθε και η απάντηση της Εύης, η οποία μίλησε στο περιοδικό «Down Town» για το θέμα, αλλά και για το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον της. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα, αναλυτικά:

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής που συμμετείχες ήταν πολύ χαμηλά φέτος. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;
Το γεγονός ότι η εκπομπή ξεκίνησε με άλλο concept και άλλους παρουσιαστές και στη μέση της χρονιάς ανέλαβε ο Ανδρέας με καινούργια ομάδα και νέα εκπομπή είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει ο κόσμος να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς γίνεται. Αυτό συνέβη γιατί διανύουμε εποχές όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, πληθώρα εκπομπών και περιορισμένο τηλεοπτικό κοινό.

Αν σου πρότειναν να κάνεις δική σου εκπομπή, θα δεχόσουν;
Φυσικά και θα το έκανα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία. Τουλάχιστον να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Αν αποτύχω, θα επωμιστώ την αποτυχία μου εξολοκλήρου. Μέχρι σήμερα, πάντως, δεν θεωρώ πως έχω αποτύχει. Υποστηρίζω το ρόλο μου ως συμμετέχουσα σε εκπομπή όσο καλύτερα μπορώ.

Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι τον χρησιμοποίησες για να χτίσεις καριέρα και είχες σχέδιο. Τι έχεις να πεις γι' αυτό;
Ήμουν πετυχημένη και εργαζόμουν στην τηλεόραση πριν γνωρίσω τον πρώην σύζυγό μου. Είχα ξεκινήσει να χτίζω την καριέρα μου και εκείνη την εποχή είχα πολύ καλές προοπτικές. Επέλεξα όμως να αφήσω τη δουλειά μου και να αφιερωθώ μόνο στην οικογένεια. Όταν χρειάστηκε να εργαστώ ξανά, μίλησα στον κύριο Μαλέλη και αυτός μου έδωσε δουλειά. Δεν ζήτησα συγκεκριμένη θέση. Αυτή είναι η αλήθεια...

Σκέφτεσαι να κάνεις δεύτερο γάμο;
Αυτή είναι η πιο δύσκολη ερώτηση από όλες, το πιστεύεις; Αυτή τη στιγμή δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου αν θέλω να κάνω δεύτερο γάμο. Όλα όμως μπορεί να αλλάξουν, αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος.

Σε συνέλαβαν οι paparazzi με ένα νεότερό σου άντρα να κάνεις διακοπές στη Μύκονο. Ισχύει ότι έχεις καινούργια σχέση με έναν 25χρονο;
Όχι, δεν ισχύει. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Δεν έχω βρει ακόμη το σύντροφο της ζωής μου. Έχω παρέες, φίλες και φίλους και περνάω μαζί τους ωραία, όταν δεν έχω τα παιδιά. Με στενοχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι χωρίς να γνωρίζουν διάφοροι δημοσιογράφοι βγάζουν συμπεράσματα μόνοι τους. Προσπαθώ να βρω τον τρόπο ώστε να έχω μια φυσιολογική ζωή και να μην πληρώνω το τίμημα της δημοσιότητας με τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Άλλωστε, αν πραγματικά είχα βρει το σύντροφό μου, πρώτη εγώ θα το παραδεχόμουν.

Τι έγινε την 1η Ιουνίου στο δικαστήριο σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα;
Όλα πήγαν κατ' ευχή, ίσως ήταν η πρώτη φορά ύστερα από είκοσι μήνες που βρήκαμε μια λύση μεταξύ μας. Θεωρώ ότι πήραμε τη σωστή απόφαση. Έχω απόλυτα την ευθύνη τον παιδιών και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίσω να μεγαλώνω σωστά τον Χρήστο και τη Μάιρα. Αισθάνομαι ικανοποιημένη με αυτή την απόφαση, έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.