Νίνο: «Υπηρετώ κανονικά, όπως όλοι οι φαντάροι...»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

nino_4332_b.jpgΜετά τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα περί προνομιακής μεταχείρισης του Νίνο στον στρατό, όπου έχει καταταγεί εδώ και περίπου μισό μήνα, ο τραγουδιστής έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω συνέντευξής του στην εκπομπή «Κους Κους».

«Υπηρετώ την πατρίδα μου κανονικά, όπως όλοι οι υπόλοιποι φαντάροι στη χώρα», είπε και ξαναείπε αρκετές φορές ο καλλιτέχνης, που προκειμένου να διαλύσει κάθε αμφιβολία, τόνισε μάλιστα το αυτονόητο, ότι δηλαδή «ξυπνάω στις 6 το πρωί και κοιμάμαι στις 11 το βράδυ»! Όσον αφορά τώρα την τελετή ορκωμοσίας του, ο Νίνο επισήμανε ότι «ήρθαν όλοι οι συγγενείς μου και χάρηκα πολύ που τους είδα».

Ποιο όμως ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις πήρε την προβλεπόμενη άδεια και επέστρεψε στην Αθήνα; Μα, φυσικά, συναντήθηκε με την αγαπημένη του, Δούκισσα Νομικού, με την οποία πέρασε ολόκληρο το βράδυ.

Άλλωστε, οι δυο τους είχαν να ειδωθούν αρκετές μέρες και παρ’ ότι μιλούν καθημερινά τηλεφωνικώς, είναι λογικό ότι τους έχουν ήδη λείψει οι συναντήσεις τους και οι πιο προσωπικές στιγμές τους.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.