Γιώργος Θεοφάνους: «Θα πήγαινε πολύ στη Βανδή η παρουσίαση του X-Factor»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

theofanous_34567b.jpgΥπέρ της επιλογής της Δέσποινας Βανδή για την παρουσίαση του «X-Factor» της επόμενης σεζόν, τάχθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town». Παράλληλα, μίλησε τόσο για την κόντρα του με τον Μουρατίδη και τον Ψινάκη, όσο και για τα επαγγελματικά του σχέδια. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα, αναλυτικά:

Σου είναι τόσο εύκολο να γυρίζεις σελίδα; Να διαγράφεις ανθρώπους και καταστάσεις και να πηγαίνεις παρακάτω;
Μου είναι εύκολο να διαγράφω ανθρώπους αν με έχουν ενοχλήσει σε προσωπικό επίπεδο. Συνεργασίες δεν διαγράφω, αλλά όταν ο άλλος με πικραίνει με τα λόγια του ή με την αδικία και με την αχαριστία του, δεν υπάρχει λόγος να έχω εγώ επαφή με αυτόν τον άνθρωπο.

Η αχαριστία, λοιπόν, σε απομάκρυνε από την Πέγκυ Ζήνα;
Ουδέν σχόλιο.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η Αλεξίου μπορεί να ήθελε να συνεργαστείτε για να έχει και ένα σουξέ στο δίσκο της, ένα τραγούδι που να οδηγήσει και τα υπόλοιπα τραγούδια;
Η Χαρούλα είχε το θάρρος να σηκώσει το τηλέφωνο και να με πάρει, κάτι που οι περισσότεροι καινούργιοι ή της γενιάς μου, οι κομπλεξικοί τραγουδιστές, δεν το κάνουν. Όταν με πήρε και μου είπε «Γεια σου, Γιώργο, είμαι η Χαρούλα Αλεξίου», έτρεμαν τα χέρια μου. Κάναμε μαζί τέσσερα τραγούδια. Και τα τραγούδια είναι στιγμές, το «Κύμα» έγραψε τη δική του ιστορία. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το ίδιο συνέβη και με την Πρωτοψάλτη, ότι σταμάτησε η συνεργασία μας στο «Σ' αγαπώ», αλλά δεν είναι έτσι. Η Πρωτοψάλτη, αυτή τη στιγμή, είναι το μεγαλύτερο φωνητικό φαινόμενο που έχουμε στην Ελλάδα και ζηλεύω πάρα πολύ τον Στέφανο Κορκολή που κάνουν μαζί τώρα το δίσκο της.

Θα είσαι τελικά στο δεύτερο X-Factor;
Δεν το ξέρω ακόμη. Έχω μιλήσει με τη διοίκηση του σταθμού, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, έχουμε επίσης διαφορές, αλλά φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα λυθούν αυτές οι διαφορές.

Ξαναμιλήσατε με τον Μουρατίδη από τότε, ύστερα από όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν μεταξύ σας;
Όχι, δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Ο Νίκος πιστεύω πως δικαιολογημένα πράττει και λέει όσα λέει, υποστηρίζει ό,τι κάνει και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.

Τι έγινε; Τον συμπαθείς ξαφνικά; Θα με τρελάνεις;
Δεν έχω κανένα λόγο να τον αντιπαθώ. Την κόντρα πάνω στη δουλειά την καταλαβαίνω. Εμένα δεν μου αρέσουν οι προσωπικές κόντρες, αλλά αυτό ισχύει για τον οποιονδήποτε.

Το ενδεχόμενο να είναι παρουσιάστρια η Δέσποινα Βανδή στο επόμενο X-Factor σε βρίσκει σύμφωνο;
Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η ιδέα! Αν ο Σάκης επιλέξει να μην το κάνει -χωρίς να είναι εναλλακτική η Δέσποινα-, πιστεύω πως θα της πήγαινε πάρα πολύ το X-Factor. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, με τρομερή ευχέρεια λόγου και θα με φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, αν χρειαστεί να την κοντράρω. Δεν έχει σημασία αν τη γνωρίζω είκοσι χρόνια.

Γιατί θεωρείς απαραίτητο ανθρώπους για τους οποίους γράφεις τραγούδια, όπως συμβαίνει με αυτά τα παιδιά ή παλιότερα με την Ευρυδίκη, να τους μανατζάρεις κιόλας;
Παλαιότερα συνεργαζόμουν με ανθρώπους, χωρίς να έχω αυτή την ιδιότητα. Αυτή την ιδιότητα την είχα με τους One, αλλά δεν δηλώνω μάνατζερ.

Συμφωνείς, λοιπόν, με τον Ηλία Ψινάκη, που σε χαρακτήρισε κακό μάνατζερ;
Εγώ δεν είμαι μάνατζερ, αλλά το τι κάνει ένα μάνατζερ καλό ή κακό είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Για να το λέει όμως ο Ηλί¬ας, κάτι θα ξέρει. Κοίτα, όλα αυτά -και αυτά που είπε ο Ηλίας στην εκπομπή της Στεφανίδου- εγώ τα αντιμετωπίζω ως χαριτωμενιές. Από εκεί και πέρα, εκεί που διαφωνώ κάθετα με όσα είπε ο Ηλίας είναι σε όσα αφορούν στη συναυλία του Ρουβά στην Κύπρο. Δεν μπορεί να λέει τη μισή αλήθεια! Ας βγει και ας πει όλη την αλήθεια, αν θέλει να ανοίγει τέτοια θέματα, που δεν αφορούν εμένα, αλλά τη συναυλία, τους ανθρώπους που αποφάσισαν να γίνει η συναυλία, αλλά και την τεράστια οικονομική αμοιβή που δόθηκε για αυτή τη συναυλία.

Τι εννοείς; Η τεράστια αυτή αμοιβή που λες δόθηκε στον ίδιο τον Ρουβά;
Αν θέλουμε να έχει ολοκληρωμένη άποψη ο κόσμος για κάτι, ας του λέμε όλη την αλήθεια. Με τη μισή αλήθεια κανείς δεν μπορεί να καταλάβει.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.