Εύη Δρούτσα: «Υπέφερα από τη φιλία μου με τον Γιώργο Θεοφάνους»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

droutsa_613445b.jpgΆστραψε και… βρόντηξε η Εύη Δρούτσα το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη αναφερόμενη στον Γιώργο Θεοφάνους! Η γνωστή στιχουργός «άδειασε» τον παλιό της φίλο και συνεργάτη, λέγοντας πράγματα που δεν… λέγονται και έδωσε το έναυσμα για νέο κύκλο επεισοδίων στη μεγάλη κόντρα.

«Πριν πολλά χρόνια συνεργαζόμουν με τον Στέφανο Κορκολή. Κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε ο Γιώργος Θεοφάνους να μου ζητήσει να συνεργαστούμε. Τότε του απάντησα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή αυτό αφού συνεργαζόμουν με τον Κορκολή. Τα τραγούδια μας τότε είχαν ακουστεί στην Ευρώπη και στις Ινδίες. Μόλις ολοκλήρωσα τη συνεργασία μου μαζί του είπα στο Γιώργο ότι μπορούμε να συνεργαστούμε. Του ζήτησα να γράψει λαικά τραγούδια και εκείνος μου απάντησε ότι δεν ξέρει να γράφει λαικά, μέχρι τότε έγραφε μόνο ποπ κομμάτια για την Ευρυδίκη. Τον πήγα εγώ στο στούντιο και του έδειξα τον τρόπο με τον οποίο θα γράφει λαικά κομμάτια και τότε άρχισε η συνεργασία μας αλλά και η φιλία μας», είπε η Εύη αρχικά, ενώ στη συνέχεια άφησε την Αλιμπέρτη με το... στόμα ανοιχτό, λέγοντας:

«Όταν έκανα μια δύσκολη επέμβαση μου είπε: “Τελείωσε η ζωή σου, τελείωσε η καριέρα σου, τελείωσες σαν γυναίκα”. Ήταν η μεγαλύτερη στενοχώρια που μου έδωσε άνθρωπος στη ζωή μου. Να φανταστείς ότι τότε χωρίστηκε το ζευγάρι Γαρμπή- Σχοινάς στα δύο. Ο Διονύσης πήγε με το μέρος μου, η Καίτη με το μέρος του και κάποτε είπε “είχες δίκιο”. Η Νατάσα (Θεοδωρίδου) πήγε με το μέρος του. Όταν τσακώθηκε μαζί του μου είπε “είχες δίκιο”. Ήμασταν φίλοι και υπέφερα μέσα από τη φιλία αυτή. Μου έχει φερθεί πάρα πολύ άσχημα».

Όσο για το αν προσπάθησε ποτέ να λύσει τις διαφορές της με τον Θεοφάνους, η στιχουργός ξεκαθάρισε: «Δεν έχω να λύσω τίποτα, παρά μόνο να λυπηθώ. Όταν ένας άνθρωπος δεν σέβεται τον άλλον δεν σέβεται τον εαυτό του. Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν σέβονται τον εαυτό τους. Πάντα θα τρώγονται. Μέσα μου έχω αγάπη, δεν έχω μίσος ούτε για τον εχθρό μου, γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι. Το μυρμήγκι το πατάς; Όχι. Εγώ είμαι πάνω από το μυρμήγκι. Αυτός είναι μυρμήγκι».

Η Εύη Δρούτσα όμως δεν σταμάτησε εδώ και όσα είχε μάλλον… ξεχάσει, τα είπε από την εκπομπή της Βάσιας Λόη, στην οποία συμμετέχει. Εκεί κατηγόρησε τον Θεοφάνους πως είχε χρησιμοποιήσει τραγούδια για cd εφημερίδας χωρίς να ζητήσει καν την άδειά της. «Πώς γυρνάς και βγάζεις τα τραγούδια μου χωρίς να με πάρεις τηλέφωνο; Ποιος είσαι αδερφέ μου; Και πάω στην εταιρία και μου λένε: “δεν σε πήρε τηλέφωνο; Κι εμείς τι να κάνουμε;” Τον φοβούνται όλοι. Δεν βρίσκω πουθενά το δίκιο μου», είπε, μεταξύ άλλων, η Εύη.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.