Χριστίνα Παππά: «Είμαι θυμωμένη με τον Κολντεμπέλα»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

xristina_pappa_1234455b.jpg«Νιώθω αγάπη, μίσος και ό,τι τρελό συναίσθημα μπορείς να φανταστείς γι’ αυτόν. Νιώθω θυμό», είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή «Super Star» για τον πρώην σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

«Μπορεί οι σχέσεις μας να μην είναι καλές αλλά ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχουμε καμία επαφή πλέον με τον Κλαούντιο. Τα πρώτα 8 χρόνια ήταν τέλεια και μετά ξεκίνησαν τα προβλήματα», τόνισε αρχικά η ηθοποιός και ακολούθως συμπλήρωσε: «Χωρίς να ξέρει ο κόσμος, του έχω σταθεί σε απίστευτα πράγματα. Μπορεί ο καθένας να κάνει εικασίες αλλά εγώ ξέρω τι πέρασα. Πλέον είμαι πολύ θυμωμένη μαζί του».

Πέραν όλων των άλλων, η Χριστίνα κατηγόρησε τον Κολντεμπέλα ότι προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τον γιο της: «Τελευταία, ο πρώην σύζυγός μου και ο γιος μου κάνανε μια συνεργασία και νιώθω ότι ο Κλαούντιο χρησιμοποίησε τον Δημήτρη μου. Και είμαι... να μην μου πειράξεις το παιδί»!

Η Χριστίνα Παππά, που σε μία εβδομάδα κλείνει τα 40 της χρόνια, αυτό τον καιρό κάνει εντατικές πρόβες για το έργο του Ρέι Κούνεϊ «Πάρε τα Λεφτά και Τρέχα», του οποίου η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί να γίνει τέλη του μήνα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.