Σίλβιο καλεί Άδωνη!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

manwlidou_adwnis_4658596b.jpgΜετά τον γάμο τους που θα γίνει στις 22 του μήνα, ο Άδωνης Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου θα ταξιδέψουν για Ρώμη. Όπως ακούσαμε, η επίσκεψή τους στη γειτονική χώρα δεν θα είναι ένα απλό ταξίδι του μέλιτος, αλλά πρόκειται να συναντήσουν και τον πρώτο άνδρα της χώρας!

Όχι, δεν διαβάσατε λάθος! Το ζευγάρι έχει προσκληθεί από τον Ιταλό Πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος γνωρίζει αρκετά πράγματα για τον βουλευτή του ΛΑΟΣ και την παρουσιάστρια και θέλει να τους γνωρίσει από κοντά, αλλά και να τους ευχηθεί.

Μπορεί ορισμένοι να αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τη συγκεκριμένη είδηση, ωστόσο αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι Άδωνης και Μπερλουσκόνι ανήκουν στην ίδια ιδεολογική παράταξη, τότε όλα λίγο-πολύ εξηγούνται. Εκτός αυτού, ο Ιταλός Πρωθυπουργός έχει μεγάλη αδυναμία στις αιθέριες υπάρξεις της τηλεόρασης, τις οποίες ουκ ολίγες φορές έχει συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του.

Όπως μάθαμε, η συνάντηση θα είναι πριβέ και πέραν όλων των άλλων, θα συζητηθούν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, αλλά και τηλεοπτικά θέματα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.