Αιχμηρή απάντηση Λαζόπουλου σε Καρβέλα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

lazopoulos_b.jpgΟ Λάκης Λαζόπουλος δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση που του έκανε ο Νίκος Καρβέλας από την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Η απάντηση του Λάκη από το «Αλ Τσαντίρι Νιους» ήταν αν μη τι άλλο απολαυστική.

Ο Λαζόπουλος τόνισε αρχικά στην επίθεση του Καρβέλα ο οποίος είπε: «Η μάνα η δική μου ξέρει ότι είμαι μακάκας, η δική του μάνα ξέρει ότι είναι φούστης;» τα εξής: «Η μάνα μου είπε να σου πω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».

Επίσης ο Λαζόπουλος έριξε το «καρφί» του στον γνωστό συνθέτη λέγοντας: «Πρώτη φορά μαθαίνω ότι οι άνδρες είναι άνδρες δια της ατόπου απαγωγής». Επίσης τόνισε ότι αν δεν μιλούσε και δεν τον αποκαλούσε μακάκα (ξέρετε ποιον) δεν θα είχε δώσει ποτέ 3ωρη συνέντευξη όπως και έκανε για πρώτη φορά στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκλεισε την απάντηση του προς τον Νίκο Καρβέλα λέγοντας ότι όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να του χαλάσουν την διάθεση δεν τα κατάφεραν και θα πρέπει να προσπαθήσουν πάλι. Και το ερώτημα που απομένει φυσικά είναι αν θα υπάρξει εκ νέου απάντηση από τον Νίκο Καρβέλα.

Please publish modules in offcanvas position.