Μπρους Γουίλις: «Πριν γνωρίσω την Έμα ήμουν δυστυχισμένος»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

bruce_ema_72039445b.jpgΣε μια πρωτοποριακή φωτογράφηση προχώρησαν ο Μπρους Γουίλις με τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ για το αμερικανικό περιοδικό «W» και παράλληλα ο δημοφιλής ηθοποιός είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την προσωπική του ζωή. Μίλησε για την καλή σχέση που διατηρεί με την πρώην του, Ντέμι Μουρ, με την οποία υπήρξε παντρεμένος για 13 χρόνια, ενώ δεν έκρυψε και ότι η Έμα του άλλαξε τη ζωή ύστερα από δέκα χρόνια «δυστυχίας».

«Έχουμε γίνει κάτι σαν φυλή. Έχει προκαλέσει ενδιαφέρον όλο αυτό, καθώς όλοι μπορούν να καταλάβουν όταν, ύστερα από ένα διαζύγιο, υπάρχει δυσαρέσκεια και φθόνος, αλλά δεν μπορούν να κατανοήσουν το πώς μπορώ να τα πάω τόσο καλά με την πρώην μου. Εγώ και η Ντέμι κάναμε την επιλογή να βάλουμε πάνω από όλα τα παιδιά μας και τελικά ήμασταν πολύ τυχεροί που μπορούμε όλοι μαζί να περνάμε τόσο όμορφα», είπε αρχικά ο Μπρους Γουίλις και ακολούθως παραδέχτηκε ότι πέρασε δύσκολες καταστάσεις μετά τον χωρισμό τους:

«Ξόδεψα τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου μόνος και για το μεγαλύτερο διάστημα δυστυχισμένος. Ήμουν σε ένα σκοτεινό μέρος. Δεν πίστευα ότι το να είμαι με κάποιο άλλο άτομο ήταν η απάντηση. Έλεγα στον εαυτό μου ότι είμαι μόνος, αλλά όχι χωρίς παρέα. Κορόιδευα τον εαυτό μου. Μετά άρχισα να κάνω παρέα με την Έμα και μέρα με τη μέρα η ζωή μου έγινε πιο χαρούμενη. Τώρα πια δεν καταλαβαίνω καθόλου όσους έχουν σχέση και λένε ότι χρειάζονται δυο-τρεις μέρες ή μερικές ώρες μοναξιάς. Δεν θέλω να είμαι μακριά από την Έμα καθόλου».

Όσο για την πρώην σύζυγό του, ο 54χρονος ηθοποιός σημείωσε: «Ακόμα την αγαπώ και τρέφω σεβασμό για τον τρόπο που ζει τη ζωή της».

bruce_ema_122334_s100.jpg bruce_ema_234456_s100.jpg bruce_ema_33455_s100.jpg
bruce_ema_429334_s100.jpg
bruce_ema_62939445_s100.jpg

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.